<

У районі проведені енергозберігаючі заходи. До зими готові?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:49 | 18.10.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Згідно довідки про стан виконання програми підвищення енергоефективності Володимир-Волинського району у січні-вересні 2015-го року впроваджено 11 енергозберігаючих заходів по 11-ти об’єктах.

Обсяги фінансування впроваджених заходів становлять понад 3,7 млн. грн., це:

  • у бюджетній сфері – 0,16 млн. грн.
  • у житлово-комунальному господарстві – 0,1187 млн.грн.
  •  у промисловості – 3,5 млн.грн.

У бюджетній сфері впроваджено 7 енергозберігаючих заходів по 7-ми об’єктах. Обсяги фінансування впровадженого заходу становить 160-ти тис.грн. – кошти місцевих бюджетів, а саме:

  • встановлено металопластикові вікна в приміщенні клубу села Амбуків
  • металопластикові вікна встановили в адмінприміщенні сільської ради села  Лудин
  • а також, металопластикові вікна встановили у ЗОШ І-ІІ ступенів села П’ятидні, ЗОШ І-ІІ ступенів села Селець, ЗОШ І-го ступеня села Вощатин, ЗОШ І-го ступеня села Черчичі та ЗОШ І-го ступеня села Новосілки

У житлово-комунальному господарстві впроваджено 3 енегрозберігаючі заходи по 3-х обєктах. Фінансування проводилося із місцевих бюджетів і становило близько 118-ти тис. грн.. Було проведено реконстукцію зовнішнього освітлення із впровадженням енергозберігабїючих приладів в селі Шистів та селі Овадне. Також було проведено заміну електронасоса потужність 8 кВт на водокачці села Суходоли Зарічанської сільської ради.

В промисловості було проведено заміну газових таплогенераторів на твердопаливні котли для водяного опалення ( чотири котли потужністю по 400 кВт.). Коштувало це близько 3,5 млн. грн. і профінансовано за рахунок ПАТ “Володимир-Волинська птахофабрика”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця