<

У приймальному віділенні Володимир – Волинської лікарні відмовились допомогти пацієнтці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 19.01.2016 / Володимир /
Перегляди
12
/ коментар 21

У приймальному відділенні Володимир – Волинської лікарні відмовились допомогти пацієнтці з бронхопневмонією.

Інформацією про шокуючий випадок, який трапився у міській лікарні поділилася мешканка Володимира – Волинського Нана Ачкевич у соціальних мережах, – пише Волинь:Світ.

Дівчині встановили діагноз бронхопневмонія та призначили антибіотики та уколи.

Один укол хвора отримала одразу в маніпуляційній лікарні, наступний мав бути в 22:30.

«Лікар сказала,якщо не має кому вколоти дома, то підійдете на приймальне відділення(ПВ)….і тут почалось…в 22:30 я підійшла на ПВ і укол мені відмовились давати, мотивуючи це ти, що чим я думала раніше і чому не домовилась ні з ким із сусідів чи знайомих.

Сидить два лікаря. одна сказала,що в неї алергія на антибіотик (ніби це я їй мала його колоти,а не навпаки), а другий лікар «не царское это дело укольчики колоть це медсестра робити повинна». Карочє, послали мене….» повідомляє подробиці інциденту волинянка.

«Друзі будьте здорові і щоб вам ніколи не приходилось звертатись до таких “спеціалістів”!!!» – побажала на завершення Нана Ачкевич землякам.




коментарів: 21
  1. То питається, нах….. ця клятва Гіппократа і кому вони її дають? До речі, а хто Клачука поставив головним і хто за ним “стоїть” в верхах?…

  2. Сьогодні в лікарні вже на цю тему шухер робили.Крайніх шукали. Замість того щоби по суті розібратись.Тепер певно будуть “гвалтувати” почергово дільничих медсестер , щоби ті там відсиджували години І робили уколи заочним хворим.А хто платитиме, чи рабів знайшли? Головне “спокій” забезпечити- старенького мера не дратувати інфою донесеною вірною свитою.Бронхопневмонію лікувати і бігати в лікарню “колотися”, це всеодно що займатись сексом по телефону.Клачук! Будь розумним мужиком ,не мочалкою, не ведися на провокації, захисти коли небудь своїх колег!

    • Ай бідні раби! А хто ж вас ледарів і нелюдів сунув у медицину? А як пару гривників у карман ложать то не кажете клачук захисти нас від хабарів? Ви вже обнагліли там всі! Тільки дивитесь щоб хтось щось дав, починаючи від докторів і закінчуючи санітаркою. А ви в курсі про перевірку яка проводилась у лікарні і скільки знайшли порушень, мертвих душ, незаконних доплат, завищені суми на ремонт? А в курсі скільки долбані доктора відправили на той світ людей? Мирончук навіть по судах таскали за вбивсто матері під час родів. А скільки дітей гінекологи вбили при неправильних родах? А за несвоєчасну надану допомогу люди вмирали у приймальному відділені, бо клятий черговий дохтор через випивку не соїзволив спуститись до хворого? Просов став алкоголіком і тому робить на рентгені, Ліщук дуб-дерево, Дудич хамидло і взяточнік! На його совісті скільки смертей? Благо що з паталогом договарювався, аби не розкрили справжню причину смерті на операційному столі.Того ви всього не знаєте????????? Якщо нє, то поцікавтесь і закрийте морду про нашу володимирську медицину! ЇЇ у нас нема!!!! Є пару людей від Бога, але їм не дають робити.

  3. Скажіть будь-ласка а за що “деякі” наші медики отримують зарплатню??? За те що В робочий час водять по кабінетах знайомих без черги???!!!Чи можливо за те що чаі ганяють в робочий час,або й зовсім можуть не з’явитися??? Мене з дитиною з приймальноі відправили сидіти під кабінетами, а дитина була з високою температурою і потребувала негайноі госпіталізаціі!!!Вони навіть дупи своєі не підняли з крісла!!! Ми просиділи під трьома кабінетами більше ніж пів дня,аж на вечір поклали!!!Вибачте але там працюють с… Не всі,але такі є і іх там немало. Навіть не вміють розмовляти,тільки хамлять!!!Шановна окуліст дорослоі поліклініки навіть відмовилася прийняти мене без номерка коли я була вагітна,зате знайомих медсестрі можна!!! Це капєц що там робиться!!!

  4. Ім’я дивне. Або циганча смердюче, або алкашня. Всіх інших там совісно приймають

    • Степане,ніяке не циганча смердюче!Ви так своїх дітей можите називати,і алкашами себе. А це нормальна людина,яку я знаю.І це не фальш,а реальна ситуація,на яку справді потрібно звернути увагу.Бо якби це трапилось з кимось з наших товстосумів,то реакція була би негайною,чи з дітьми лікарів.Всі ми люди і не бесмертні,такщо не потрібно так поступати,бо не знаєш що завтра з тобою може трапитись.

      • Наглядний приклад.Мер приїжджають робити кардіограму.Припиняється прийом в кабінеті.Головний лікар поліклініки веде очільника на кардіограму позачергово.Сидячі під кабінетом обурені.Вона ж його звідси виводить і веде до виходу.

  5. Толк буде і у нашій лікарні, але лише тоді, коли міський голова пан САГАНЮК всі свої болячки лікуватиме там , а не за бугром.

  6. Людина, яку “не вилікували ” працює перукарем.В контактє її фото у всій красі.Нехай спочатку подумає хто при нашій системі багатший- медпрацівник, чи перукар…Як не дивно останній.Прийшла людина з “характером” наробила кіпішу, а в лікарні раді старатися.

    • Дорогий “Так названий Терапевт”,давайте не будимо рахувати чужий дохід,не ваше то діло!!! Це не перщий випадок у наші лікарні,просто вона висловила свою думку і неводоволення таким чином! Який нормальний лікар може відмовити хворому в допомозі??? Тим паче що це просто укол!Такі всі прошені!!!

    • Завідно що жінка перукар? Треба було самому йти на цирульника, а не на лікаря! Немає різниці хто людина і який статус має у суспільстві медик зобовSязаний надати допомогу!!!! А не хоче – к чорту з лікарні, може зараз вулиці замітати.

  7. Во-во, вигнати к бісовый мамоньці всіх доторів-врєдітілєй і найняти цирульників. Всім слабим з вєни кров пускать а як не поможе то відьом на костьор! Свята інквізиція розбереться. До речі, адмін, а чого мій попередній запис забанили?

  8. Допомогти пацієнтці з бронхопневмонією на приймальному відділі означає госпіталізувати її в інфекційне або терапевтичне відділення. Така функція приймального відділу. Бігати щоденно між маніпуляційним кабінетом, домом і приймальним по морозу з пневмонією – гарантовано мати серйозне ускладнення. А що заважає приймати антибіотики в таблетках?

  9. Не знаю хто прав , а хто винуватий…Але якби тій пані після того укола погано стало, то хто б відповідав? Певно все приймальне відділення, в обовязки якого входить зовсім інше.Тобто знайшли б крайніх.Кожен себе страхує як може. А чому б на швидкій не зробити кабінет, який би офіційно і легально надавав подібні медичні послуги?

  10. А якби тій пані після того укола було б погано, то певно знайшли б крайнім все приймальне відділення, в обовязки працівників входить завсім інше.Чого подібної послуги офіційно не запровадити на швидкій?Чи система не дозволяє?

  11. Понабирали медсестер за хабар,а вони не знають що з тим шприцом робити(особливо випускників зі *знаменитого* Володимир-Волинського медико-технічного коледжа. Та й кабінетні медсестри у нас маючи вищу категорію не можуть зробити внутрішньовенну інЄкціцю,а поставити систему той поготів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер