<

У Провідну неділю у Володимирі-Волинському курсуватиме додатковий пасажирський транспорт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:36 | 18.04.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Про це 18-го квітня на брифінгу повідомив міський голова Петро Саганюк. Цьогоріч, як і у попередні роки, для перевезення пасажирів до Федорівського кладовища залучать “автобус-гармошку”.

Мер Володимира-Волинського повідомив, що на тижні, хоч і передбачають дощову погоду, будуть проведені  роботи з прибирання кладовищ.

“Комунальні підприємства повинні допомогти з вивезенням сміття. Треба попіклуватися, щоб на тижні завезли на кладовище воду. Не можна забувати і про питання безпеки при проведенні заходів у неділю, адже людей в одному місці збереться багато. Я дав доручення забезпечити транспортом мешканців міста, щоб усі могли добре доїхати до кладовища та повернутися назад”, – зазначив Петро Саганюк.

Минулої п’ятниці, за день перед Великоднем, «Аміла» розпочала знімати асфальтне покриття на відрізку вулиці Ковельської.

“На нашу вимогу «Аміла» почала переробляти шматок неякісної дороги. Але почала, на жаль, у п’ятницю перед Пасхою. Ми попросили не продовжувати роботи, бо люди йтимуть до храмів. І тому  роботи перенесли на цей тиждень. Варто зауважити, що до Великодня у місті заасфальтували кілька вулиць. Роботи з асфальтування, за сприяння погоди, будуть продовжуватися”, – розповів Петро Саганюк.

В цілому, говорить Петро Саганюк, свята у місті пройшли спокійно. Проте був випадок хуліганства, у якому замішані військові.

“Один військовий постраждав. Його доставили у військовий госпіталь. Є підозра, що він втратить око. Відбулася на вихідних нещасна аварія в районі Микулич. Шестирічного хлопчика збила машина. У нього, за словами медиків, були важкі травми: переломи, забій головного мозку. Терміново викликали спеціалістів із обласної лікарні і забрали дитинку в Луцьк. Вчора мені повідомили, що хлопчик прийшов до свідомості”, – повідомив Петро Саганюк.




один коментар
  1. це все добре ,що говорить мер ,а де ж обіцяний пене мер розклад руху автобусів на зупинках , в понеділок на другий день пасхи на кладовище що біля Лісного люди не злим добрим словом згадували про обіцянку мера про розклад …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа