<

У працівника Володимир-Волинського суду виявили коронавірус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:08 | 10.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Володимир-Волинський міський суд повідомив, що у одного з працівників Володимир-Волинського міського суду лабораторно підтверджено діагноз COVID-19. Установа працюватиме в звичному режимі, проте громадян просять, по можливості, подавати документи в електронному форматі.

Про це повідомляють на сайті Володимир-Волинського суду.

Чинне законодавство не передбачає призупинення роботи суду, а отже Володимир-Волинський міський суд Волинської області продовжує здійснювати судочинство, задля забезпечення доступу до правосуддя.

Разом з цим, з метою безпечного перебування у приміщенні суду,  на постійній основі проводиться прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь.

Громадянам рекомендують подавати необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання, тощо)  засобами електронного та поштового зв’язку, або через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

Також громадян, які є учасниками судових процесів просять утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності учасників сторін, а також утримуватися від відвідин суду, якщо у вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання.

Учасників судових засідань та відвідувачів суду закликають з розумінням віднестись до вжиття вимушених протиепідемічних заходів задля запобігання поширення коронавірусу COVID-19.

Нагадаємо, станом на 15:00 9-го липня у місті Володимирі-Волинському та районі зареєстровано 238 випадків захворюваності на СOVID-19.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок