<

У парку Заріччя стартував фестиваль «Княжий»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 23.06.2018 / Володимир / /
Перегляди
10
/ коментарі 2

У суботу, 23-го червня у парку села Заріччя, що поблизу Володимира-Волинського, стартував фестиваль “Княжий” – один із найбільш очікуваних етнічних фестивалів на Волині. 

Попри ранковий дощ, на територію фестивалю вже завітали понад тисяча гостей. Для відвідувачів на повну потужність працюють різноманітні локації: ярмарок майстрів, військовий гарнізон, ярмарок кухні, розгорнули дитяче містечко та відтворили поселення готів.

Біля сцени дійств, після офіційного відкриття, розпочалася кінна кавалькада від львівського каретного двору. Після демонстрування майстерності вершників стартували лицарські показові бої.

Уже відбулася цікава гутірка з відомою волинською модельєром-дизайнером Анною Дідух.  Триває наступна – із керівником молодіжного центру Волині Захаром Ткачуком.

Зазначимо, що на вході охорона здійснює поверхневий огляд речей відвідувачів. На фестивалі категорично заборонено вживати алкогольні напої. А вартість вхідного квитка – лише 50 гривень.




коментарів: 2
  1. а 50 гривень то такі великі кошти ? Ви проводите свій час в гарній компанії, де про вас подбали, і що ви думаєте це все безкоштовно?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок