<

У Нововолинську відбулися змагання із греко-римської боротьби

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:59 | 16.03.2015 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

На борцівському килимі цими вихідними зустрічалося п’ять команд зі Львова, Червонограда, Володимира-Волинського, а також міста Нововолинська. Участь у традиційній відкритій першості загальноосвітньої школи №6 міста Нововолинська та спортивного клубу «Борець» з греко-римської боротьби взяло понад сім десятків спортсменів 1999-2005 років народження.

Урочисто змагання відкрив міський голова Віктор Сапожніков, – пише сайт міської ради.

-Складний період становення проходить Україна. Гинуть найкращі. Віддають своє життя за нашу свободу, за незалежну демократичну Україну. І саме спорт допомагає хлопцям, юнакам, ставати мужчинами, -сказав міський голова.- Спорт виховує волю до боротьби і перемоги, любов до держави.

Віктор Сапожніков також розповів, що незабаром спортсмени отримають новий килим для занять боротьбою і карате, гроші за які міська влада вже перерахувала.

Борцівські змагання присвятили загиблим Героям, випускникам школи Сергієві Байдовському, Романові Бірюкову та Сергієві Бугайчуку. Їхнім родичам вручили пам’ятні медалі. Президент спортивного клубу «Борець» Олександр Бошко у вітальній промові зазначив, що любов до України починається із боротьби, а усі чоловічі чесноти виховує спорт.

Нововолинські спортсмени у відкритій першості здобули найбільше перемог. Сім перших місць вибороли учасники спортивного клубу «Борець», одне дісталося вихованцеві місцевої ДЮСШ, із трьома перемогами додому поїхали гості із Червонограда, з двома – львів’яни, ще одне чемпіонство здобув спортсмен із Володимира-Волинського.

Still0316_00003




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа