<

У місті Володимир-Волинський відбувся фінал Всеукраїнського фестивалю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:36 | 20.06.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У місті Володимир-Волинський відбувся фінал Всеукраїнського фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я» в якому прийняли участь 20 команд з різних областей України.

У перший день Всеукраїнського фестивалю відповідно до Програми проведення заходу відбулася презентація команд та спортивна вікторина. З привітальними словами перед учасниками заходу виступили керуюча справами Володимир-Вроинського міськвиконкому Прогонюк Наталія Тарасівна та в.о. директора Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Заруда Тарас Віталійович які побажали учасникам вдалих виступів та перемог. Показові виступи учасників вражали своєю неординарністю та прагненням до здорового способу життя, сімейної злагоди та гармонії у вихованні своїх дітей, інформує Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

На другий день Фестивалю учасники прийняли участь у чотирьох спортивних естафетах: «Єралаш», «Смуга перешкод», «Мисливець» та «Флорбол». Відповідальну місію – позитив сім’ям (подарунки, грамоти, медалі і звичайно КУБОК) вручили заступник директора Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Данилевська Юлія Володимирівна, директор Волинського обласного ЦФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад і головний суддя змагань начальник Управління освіти молоді та спорту виконкому Володимир-Волинської міської ради В’ячеслав Петрук.
Бронзові медалі у команди з Харківщини сім’ї Андрущенків (тата Олега, мами Анни, сина Ростислава) с. Шарівка Валківський р-н.

Срібні медалі виборола сім’я Костюків з м. Володимира-Волинського (тато Юрій, мама Тамара і син Мирослав).

Золоті медалі і кубок у команди сім’ї Савчуків з шахтарського міста Вугледар Донецької області (тато Андрій, мама Тетяна і син Тимур).

По завершенню фестивалю Управління освіти, молоді та спорту виконкому Володимир-Волинської міської ради організували для учасників екскурсію у Святогорський Успенський Зимненський ставропігійний монастир під час якої учасники отримали масу позитиву та незабутніх вражень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер