<

У міській раді Володимира привітали лідерів Спілки дитячих об’єднань з 31-річчям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:39 | 25.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
677
/ Коментарі відсутні

25-го листопада учнівська Спілка дитячих об’єднань у громаді Володимира відзначила 31-річчя.

З цієї нагоди міський голова Ігор Пальонка зібрав лідерів спілки у сесійній залі міської ради, щоб обговорити актуальні питання шкільних самоврядувань.

Рік тому до Спілки дитячих об’єднань доєдналися ще дві школи – Ласківська і Суходільська. Тепер у громаді вісім шкільних об’єднань, як повідомила методистка по роботі з дитячими організаціями Центру позашкільної освіти Світлана Лиско.

Президенти шкіл розповідали, над якими проєктами зараз працюють та задавали питання міському голові стосовно покращення шкільного життя учнів.

Зокрема, лідери ЗОШ № 1 цікавилися прогнозом Ігоря Пальонки стосовно карантинної ситуації в громаді, та чи зможуть школярі провести новорічні ранки і вечори.

Учні ЗОШ № 2 запитували, коли в парку Гагаріна буде освітлення та доріжки, щоб дорога зі школи в пізній порі була безпечною.

Президентка ЗОШ № 3 поцікавилася, коли у Володимирі збудують скейт-парк, а гімназисти запитували про юнацькі мрії та цілі міського голови.

Після переговорів міський голова разом з начальницею управління з гуманітарних питань Оксаною Бігун вручив юним лідерам грамоти та подарунки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця