<

«У мене є кіт Тимофій», – Саганюк прокоментував петицію про захист вуличних котів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:42 | 21.05.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарів 5

21-го травня під час брифінгу із журналістами, міський голова розповів, як планують реалізувати петицію про захист вуличних котів.

Міський голова повідомив, що після того як петиція назбирає необхідну кількість голосів, а це 150, тоді запросять авторів та з ними будуть говорити про їх бачення реалізації пропозиції.

“У мене є кіт Тимофій. І якщо до нього приходять, так сказати “друзі”, то ми їх не ображаємо. Кожна тваринка – це боже створіння і треба про нього теж подбати”, – відповів Саганюк.

Нагадаємо, що 17-го травня на сайті електронних петицій Володимира-Волинського зареєстрували пропозицію про захист вуличних котів від вбивства та просять визнати їх частиною екологічної системи міста.

“В нашому місті спостерігається жахлива тенденція до збільшення кількості випадків замуровування котів в підвальних приміщеннях житлових будівель. З метою захисту тварин від подібного жорстокого поводження, необхідно визнати вуличних котів частиною екосистеми нашого міста та заборонити їх безпричинний вилов та вбивства.

В холодну пору року вуличні коти гріються в підвалах і горищах. Але часто через це гинуть, тому що люди нерідко замуровують там тварин. Щоб вуличні коти були в безпеці, а також могли спокійно пережити холоди, пропонуємо оголосити їх частиною екосистеми м. Володимир-Волинський і, як наслідок, надати відповідний захист. Водночас, слід приділити увагу питанню їхнього розмноження, а саме проведенню заходів з гуманної біостерилізації, вакцинації, реєстрації та облаштування домівок. Для цього потрібно відповідною ухвалою міської ради проголосити котів співмешканцями м.Володимир-Волинський – повноправними вільними жителями.”, – зазначає авторка петиції.

З повним текстом петиції можна ознайомитися ТУТ.




коментарів: 5
  1. Давайте проголосимо співмешканцями Володимир-Волинського,воронів та голубів,що проживають біля площі….

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця