<

У Луцьку з бюджету вкрали мільйон гривень: «будували» зовнішні мережі теплопостачання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:37 | 7.02.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
941
/ коментарі 2

Директор приватного підприємства уклав договір підряду із Квартирно-експлуатаційним відділом міста Володимира про будівництво зовнішніх мереж теплопостачання у Луцьку за ціною майже 9 млн грн.

Він вніс до офіційних документів завідомо неправдиві відомості про здійснені витрати на відрядження працівників підприємства та завищив вартість робіт, які насправді не проводились. На підставі цих документів КЕВ здійснив оплату, – пише Арміяinform.

Щоб легалізувати гроші, директор залучив до схеми головного бухгалтера підприємства та її сина. Він перерахував кошти під виглядом оплати товарів, поставки яких не було, на їх особисті рахунки як фізичних осіб-підприємців. Вони ж перевели отримані кошти у готівку.

За процесуального керівництва Волинської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону до суду скерували обвинувальний акт щодо трьох учасників організованої групи за фактами заволодіння майном, службового підроблення та легалізації майна, одержаного злочинним шляхом.




коментарів: 2
  1. Дуже огидно чути про підтримку прихильників МПросійського міра на Волині, коли захисники України,захищаючи свою землю, щодня гинуть від московської орди.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер