<

У Літній школі мистецтв у Володимирі-Волинському провели перший майстер-клас

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:08 | 17.06.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

17-го червня роботу розпочала Літня школа мистецтв. Перший майстер-клас з мистецтва каліграфії відбувся у приміщені педагогічного коледжу. Всього заплановано провести 5 майстер-класів. 

Літня школа мистецтв існує завдяки Ірині Надюковій, випускниці Нью-Йоркського університету в Абу-Дабі, а також колишньої учасниці міжнародної програми FLEX.

“Є така філософія в програмі FLEX, що коли ти повертаєшся, то маєш використовувати знання, які там здобула, на покращення своєї громади в Україні. Випускники програми можуть подавати на конкурс проекти і отримувати гранти. Я відвідувала конференцію з розвитку мистецької освіти в Східній Європі. Там і виникла ідея літньої школи мистецтв, яка є більше орієнтована на дорослих людей.  Втілювати у життя проект мені допомагає мама. Вона знається у мистецтві”, – розповіла Ірина Надюкова

Перший майстер-клас провела Надія Бабій, викладачка Прикарпатського університету, кандидат наук, доцент кафедри дизайну і теорії мистецтв. Вона розповіла про історію письма, різновиди шрифтів, а також провела майстер-клас із каліграфії.

У наступні суботи відбудуться майстер-класи з виготовлення глиняних свищиків та з пастельного живопису та ін.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа