<

У лікарні Володимира-Волинського встановили нове обладання за 2,3 млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:21 | 27.03.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
63
/ 1 коментар

27-го березня у Володимир-Волинській лікарні встановлювали нове обладання. Комунальному підприємству «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» за кошти міського бюджету придбано відеогастроскоп і відеоколоноскоп фірми Pentax Medical (Японія) вартістю 2 мільйони 296 тисяч гривень. Обладання дасть можливість підписати ще один договір з НСЗУ і надавати якісні послуги пацієнтам.

Закуплена техніка дає можливість проводити ендоскопічні обстеження на високому рівні та полегшує діагностику різноманітних захворювань шлунково-кишкового тракту.

У відео: Тетяна Ващук – начальник відділу з питань охорони здоров’я виконавчого комітету міської ради, менеджер регіонального розвитку офіційного дистриб’ютора PENTAX в Україні ТОВ «Асека» Андрій Наконечний, керуюча справами міськвиконкому Ірина Ліщук, заступник головного лікаря ТМО Віталій Баюн.

Обидва апарати потрібні для діагностики верхніх та нижніх відділів шлунково-кишкового тракту: відеогастроскоп та відеоколоноскоп допоможуть у верифікації діагнозів в гастроентерології, терапії та хірургії. Це високоякісне обладнання розширює спектр роботи лікаря-ендоскопіста від діагностичних до лікувальних процедур.

Медтехніка дасть змогу якісно і вчасно виявляти захворювання гастроентерологічного профілю та онкопатологію на ранніх стадіях серед населення.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер