<

У кращій школі Володимира-Волинського на стінах «росте» грибок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 10.09.2018 / Володимир /
Перегляди
3
/ коментарі 4

У спортзалі гімназії імені Цинкаловського у Володимирі-Волинському на стінах – грибок. Школа, яка очолює рейтинг кращих навчальних закладів, а серед понад 300 обласних шкіл, займає 5 місце за рівнем успішності учнів по здачі ЗНО, наражає на небезпеку здоров’я дітей .

Депутат Володимир-Волинської міської ради Сергій Радкевич вважає, що приміщення школи неналежним чином підготували до нового навчального року. Під час сесії, 7-го вересня, закликав міську владу звернути увагу на проблему та вирішити її.

“На звернення батьків, діти яких навчаються у Володимир-Волинській гімназії імені Олександра Цинкаловського, мною було обстежено спортивну залу вищезгаданого закладу. Інформація щодо грибку на стінах та стелі спортзали підтвердилась, відтак приміщення не належним чином було підготовлено до навчального року”, – сказав депутат.

Радкевич зазначив, що відповідно до статті 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», вимагає терміново підрахувати вартість проведення ремонтних робіт та усуненню грибку.

“Потрібно підготувати бюджетний запит. У місячний термін провести вищезгадані роботи та прозвітувати про виконання на наступній сесії міської ради,” – заявив Радкевич.

Нагадаємо, що у цій же гімназії був презентований перший планшетний клас у Володимирі-Волинському.




коментарів: 4
  1. Це добре що ви це побачили бо батьки не знають в який спортзал їхні діти будуть ходити. Там поцікавитись треба чи той потомок в належному аварійному стані, адже ми там були і враження складається не дуже позитивне, а ще додати кількість років експлуатації. Це масштабна робота і біла краска тут не допоможе. Щоб ми робили без БУГу? Подяка міській раді. Відчувається що господарі, не кожен береться навіть за темні закутки! Стільки роботи по місту пророблено. Щось все-таки в наших душах щось міняється помаленьку.

  2. О Боже, зараз чиновники побіжать шукати винного і це буде або директор, завгосп чи ще гірше прибиральниця. Усе щоб виправдати свою безвідповідальність!

    • Без того ніяк.Там у гімназії її директор вже папіку не подобається.неслухняний, хочуть його зїсти.От і все

  3. Щеб 3 корпус агроколеджу відвідали, що по вулиці Цинкаловського м. Володимир-Волинський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер