<

У кожного з нас є обов’язок перед своєю країною, – військослужбовиця 14 ОМБр

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:26 | 9.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
973
/ 1 коментар

Світлана у війську і в Князівській 14-ій бригаді відносно недавно, служить лише рік. Водночас, каже, якщо спочатку сприймала службу, особливо, на передньому краї, з острахом, то за цей недовгий час зріднилася з побратимами, вважає їх своєю другою сім’єю.

Про це пишуть на фейсбук-сторінці 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого.

Своє рішення йти служити жінка пояснює просто, – у кожного з нас, громадянина України, незалежно від статі, є обов’язок перед своєю країною. А тому сама Світлана пішла виконувати його, не роздумуючи. Нині, після року служби, чітко усвідомлює, як багато від неї залежить.

“Я черговий зв’язківець, і я чудово розумію свою відповідальність: від того, наскільки точно та правильно під час бою я прийму та передам інформацію, залежить хід бою та життя і здоров’я моїх побратимів. Тож схибити я просто не можу, не маю права”, – ділиться жінка-військовослужбовець.

Удома на Світлану з нетерпінням чекають двоє діток-підлітків, син і донька, яка цьогоріч закінчує навчання в школі. Жінка каже, надзвичайно скучила за дітьми. А разом із тим, впевнена: все, що роблять тут, на фронті, вона та її побратими, – заради майбутнього її дітей та всіх дітей України. Для того, щоб вони дорослішали, жили і здійснювали свої мрії під мирним небом у вільній сильній Україні.

“Я бажаю всім віри в себе, і Перемоги. Знаю, ми все зможемо. Все буде – Україна”, – впевнено каже жінка.




один коментар
  1. Деяким і всього життя не вистачає щоб зрозуміти такі елементарні речі,що крім прав громадянина, ще й є обов’язки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер