<

У котельні військкомату Володимира-Волинського встановили нову димову трубу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 31.10.2019 / Володимир / /
Перегляди
5
/ 1 коментар

У котельні Володимир-Волинського об’єднаного районного військового комісаріату замінили димову трубу. Для цього на минулій сесії міської ради виділили кошти в сумі 250 тисяч гривень.

Стара димова труба вичерпала термін придатності та могла просто зруйнуватись. Висота нової – 15 метрів, – повідомляють на сайті Володимира-Волинського.

Роботи проводилися підрядною організацією ТзОВ “Деметра-буд” із залученням спецтехніки і тривали близько 2-ох тижнів. Замовник – комунальне підприємство “Управляюча житлова компанія”. 

На разі підрядна організація завершує наведення благоустрою на місці виконання робіт.




один коментар
  1. дивні речі творяться у Володмирі-Волинському … Ось як діють в місті за вирішенням нібито потрібних питань близькі до корупційних фінансові схеми. Основною особою ТзоВ “Деметра -буд” є Лисюк Роман Петрович , в минулому директор теплокомуненерго , якого призначав на цю посаду пан Саганюк. Кілька років назад він був він вчинив дії , які мали ознаки злочину по присвоєнню бюджетних коштів разом з одним керівником місцевої монтажно- будівельної організації на суму близько 200 тис .грн. ( справу вели працівники поліції з захисту економіки і закінчилась вона вироком суду).ЗДАВАЛОСЯ після цього пана Лисюка взагалі ге можна допускати до освоєння бюджетних коштів – але не так то було…
    Кожного року з місцевої казни підприємствам де засновником або співзасновником є Лисюк “підкидаються” значні кошти в сумі сотні тисяч гривнів і якість робіт при цьому знаходяться на дуже низькому рівні а часом взагалі далекі від вимог будівельних норм . і ось і зараз встановлення відповідальної конструкції -димової труби -займається фірма Лисюка , основним видом діяльності якої є будівництво доріг і шоссе … А секрет цього всього дуже простий – бюджетні кошти підкидаються високопоставленим чиновником у міськвиконкомі , який є кумом ЛИСЮКА і явно не без згоди особисто паном САГАНЮКОМ… І і звичайно найбільші потоки йшли або йдуть через минулий ЖЕК або нинішню управляючу компанію , де керівником є знову призначена мером своя людина .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа