<

У громадський транспорт лише з Covid-сертифікатом: з перевізниками Володимира обговорили порядок дій у разі червоної зони

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:10 | 27.10.2021 / Володимир / , , /
Перегляди
8306
/ коментарів 8

27-го жовтня перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук провів нараду з перевізниками, котрі працюють на міських маршрутах громадського транспорту.

На зустрічі порушувались питання стану перевезень, а також обговорено обмеження, які будуть застосовуватись у випадку, якщо місто увійде до “червоної” зони епіднебезпеки, повідомляють на сайті міста.

Ярослав Матвійчук повідомив перевізників про те, що усі водії мають бути вакциновані, а якщо вступлять у дію обмеження “червоної” зони, то будуть перевіряти COVID-сертифікати пасажирів, адже невакциновані не зможуть користуватись громадським транспортом.

Перевізники запевнили, що розпочнуть зі своїми працівниками інформаційно-роз’яснювальну роботу.

За результатами наради дане доручення начальнику управління інфраструктури Ігорю Возному спільно з перевізниками перевірити дотримання графіків руху, особливо у вечірній час та вихідні дні.

Також дано доручення щодо розроблення нових маршрутів громадського транспорту у сільських населених пунктах громади, оскільки один з перевізників неналежно виконує свої зобов’язання.  




коментарів: 8
  1. Для Володимира, з його розмірами, і безпагорбним ландшафтом, найоптимальнішим засобом пересування є велосипед або електросамокат. Міські маршрутки це для немічних пенсіонерів. Тому проблеми з наявністю сертифікатів вплинуть лише на власників маршруток… Вона збанкротують…

      • Треба виходити на прямі торгові контакти: виробник – покупець… Мені привозять молокопродукти 2 рази на тиждень. М’ясо -раз на тиждень. Мука, крупи закупив мішками ще раніше… Консервація своя з кінця літа… Хай забороняють… Податок (ПДВ) 20% пройшло мимо держказначейства. Держава залишилася з носом… Нехай забороняють і на далі…

  2. Вже зовсім влада подуріла! Замість підтримки населення,вони приймають драконівські распорядження.

  3. Верно на велике легко доехать в любую точку мира и по Днепру легко. За то спорт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа