<

Різницю компенсовуватимуть з міського бюджету: у громаді Володимира прийняли програму на випадок зростання тарифів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 29.07.2022 / Володимир / /
Перегляди
386
/ Коментарі відсутні

У Володимирі прийняли Програму відшкодування різниці в тарифах на комунальні послуги на 2022-2023 роки. Різницю на час воєнного періоду компенсуватимуть з місцевого бюджету, на це передбачили 13 млн 262 тисячі грн.

Передбачається, що може зросте вартість послуг з постачання теплової енергії та гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, вивезення та захоронення твердих побутових відходів, які жителям Володимир-Волинської громади надають УВКГ, КП «Володимиртеплоенерго», КП «Полігон» та КП «Заріччя».

Однак, місцеві жителі на час воєнного часу цього поки не відчують. Адже різницю компенсуватимуть з місцевого бюджету. За відповідне рішення 27-го липня, під час сесії міськради, проголосували 30 депутатів.

Відтак, у місцевому бюджеті на відшкодування різниці в тарифах на комунальні послуги місцевим комунальним підприємствам на 2022 – 2023 роки передбачили 13 мільйонів 262 тисячі гривень.

Нагадаємо, нещодавно КП «Полігон» провело, що калькуляцію тарифів на вивезення та захоронення твердих побутових відходів з 10,5 грн за одну особу до 14,93. Підприємство запевнило, що запропоновані нові, скориговані тарифи – одні з найнижчих у Волинській області та серед багатьох міст України з приблизно однаковою кількістю населення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа