<

У дворі ОСББ «Затишний дім» у Володимирі з’явилися камери відеоспостереження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:31 | 26.04.2021 / Володимир / , /
Перегляди
61
/ Коментарі відсутні

В ОСББ «Затишний дім», що на вулиці Сагайдачного 14 у Володимирі, з’явилася система камер відеоспостереження. Сім відеокамер з оглядовістю 180 градусів встановили на багатоповерхівці місяць тому, і за цей час вже вдалося зафіксувати одного правопорушника.

Камери нагляду облаштували біля входів у під’їзди, біля дитячого майданчика, на стовпах освітлення, щоб було видно подвір’я з усіх боків.

Зробили це за сприяння народного депутата Ігора Гузя й підтримки фонду Ігора Палиці «Тільки разом».

Запит на виділення коштів на встановлення відеокамер написала місцева депутатка Тетяна Дьоміна. Оглянули їх роботу Валентина Романюк та помічник нардепа Ігора Гузя Андрій Бокоч.

Камери відеонагляду, на думку депутатів та голови ОСББ, дають велике полегшення в роботі з виявлення правопорушників у разі скоєння злочину. Жити в безпеці й бути під захистом хоче житель кожної квартири.

За словами голови ОСББ Володимира Дячука, камери вже встигли зафіксувати крадіжку й розпізнати злочинців.

Доступ до зйомок має лише голова ОСББ, у разі злочину – матеріали надаються поліції. За словами Дячука, відеокадри доступні для перегляду жителям багатоквартирного будинку лише у випадку посягання на їхнє здоров’я чи майно.

“Відслідковувати за допомогою відеонагляду хто куди ходить нікому можливості не даємо”, – пояснив про захист приватного життя кожного мешканця голова.

Голова ОСББ “Затишний дім” висловив свою подяку фонду за те, що жителям підпорядкованих йому багатоповерхівок жити стало безпечніше та спокійніше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер