<

У батлі стадіонів переміг Володимир-Волинський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 22.11.2014 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
21
/ Коментарі відсутні

“ВолиньSport” впродовж доволі тривалого часу проводило опитуванняна предмет того, який же стадіонВолині є найбільш затишним.

На осуд читачів виставившість претендентів: СОК “Шахтар” (Нововолинськ),”Олімп” (Володимир-Волинський), стадіон в Маяках, Боратині, “Колос” (Любешів) та арену “Біла корова” (Мар”янівка).

Усього скористалося правом голосу 788 читачів сайту.

Отож, за вашим голосуванням, 28% набрав спорткомплекс у Володимирі-Волинському – „Олімп”. Саме ця арена є домашньою для чотирьох вікових категорій клубу „BRW-ВІК”, які виступають у вищій лізі ДЮФЛ України.

На другій сходинці дещо прогнозовано опинилися арена з дуже екзотиним йменням „Біла корова”. Звісно, йдеться про горохівську Мар”янівку. За мальовничий стадіон на березі річки віддало голоси 25% респондентів. Хто хоча б раз грав на тому полі, той знає, що м”якшого газону в області годі шукати. Але й самі трибуни та підтрибунні приміщення – є по суті першими на Волині суто футбольними об”єктами. Тому не випадково арена неодноразово приймала фінали Кубка області та інших обласних турнірів.

Третє місце виборов відносно новозбудований стадіон у Боратині. За нього проголосувало 20% опитаних. Що там казати, красива арена композиційно вписується в архітектуру нових об”Єктів на території сільської ради. А сам газон влітку інколи мав кращий вигляд, ніж „авангардівський”. Принаймні, візуально. та й команди із задоволенням приймають запрошення пограти у цьому селі під Луцьком. А це вже оцінка якості.

11% дісталося тим, хто бував на любешівському стадіоні „Колос”. Чепурний стадіончик, файні бігові доріжки і… річка!!! Коли матчі відбуваються у спекотну погоду, то гравцях не треба ніякого душу – пляж подавай)). Крім того, спортивна арена розташована в прадавньому парку. Словом, атмосфера аж підганяє взути копачки та вийти на поле.

9 % набрав спорткомплекс „Шахтар” у Нововолинську. Цього року стадіон приймав разом із володимир-волинським „Олімпом” фінал чемпіонату України серед команд ДЮФЛ U-14 та U-16. Але тут – тільки п”ятий щабель.

І зовсім уже незрозуміло, чому в аутсайдерах опинився затишний стадіон у Маяках (7 %). Як не парадоксально, проте один саме з найзатишніших не зміг перемогти в опитуванні. Списуємо хіба такі результати на те, що багато читачів та уболівальників ще не бували іграх на цій арені. З одного боку трибуни, з іншого лавочки в затінку. Що може бути кращим для переглядів матчів улюбленої команди?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок