<

У 53-річного жителя Володимира-Волинського вилучили арсенал зброї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:27 | 14.08.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Співробітники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області вилучили у 53-річного жителя Володимира-Волинського вогнепальну та холодну зброю, боєприпаси. Вилучене направили на дослідження. Досудові розслідування, розпочаті за ч. 1 ст. 263 та за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України, тривають.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Зброю та боєприпаси оперативники знайшли за місцем проживання волинянина, під час проведення санкціонованого обшуку. Поліцейські вилучили, зокрема, карабін К-98, гранату Ф-1, 4 штик-ножі, понад 500 набоїв калібру 7,62 мм., димову шашку, сигнальну ракету, два магазини, тощо. Частина вилученого належить до часів Другої світової війни. Сам господар у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Досудові розслідування, розпочаті за ч. 1 ст. 263 ( Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами ) та ч. 3 ст. 410 (Викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин, засобів пересування, військової та спеціальної техніки чи іншого військового майна, а також заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем )Кримінального кодексу України, тривають.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер