<

У 2021 у Володимирі створять туристично-інформаціний центр, який працюватиме над привабленням у місто туристів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:12 | 24.12.2020 / Володимир / , /
Перегляди
223
/ коментарі 2

У Володимирі-Волинському у 2021-му році створять туристично-інформаціний центр (ТІЦ). Основне завдання нової структури – «заманити» у місто туристів, щоб отримати прибутки до міського бюджету.

На думку ініціаторів створення ТІЦу у Володимирі, у міста древня історія, яка може наповнювати міський бюджет. Тому потрібно працювати, щоб зробити Володимир на привабливим для туристів.

Погодили створення центру 24-го грудня на засіданні сесії Володимир-Волинської міської ради обранці громади.

Погодженим проєктом передбачено створення КП «Туристично- інформаційний  центр Володимир-Волинської міської територіальної громади». У 2021-му році для створення центру передбачено 1 мільйон гривень, а у 2022- 900 тисяч.

Для центру повинні визначити місце розташування, провести конкурс на керівника, зареєструвати юридичну особу, що зможе надавати послуги на комерційній основі. Потім сформувати штат ТІЦ  (2,5 штатних одиниці: 1-директор, 1-менеджер, 0,5-бухгалтер), створити матеріально-технічну базу для діяльності ТІЦу.

У центрі туристи матимуть змогу придбати сувенірну продукцію, замовити екскурсію, взяти на прокат велосипед, отримати комплекс туристичних послуг та інформації.

Так, передбачено придбання велосипедів та велопарковки для ТІЦ, встановлення системи відеонагляду біля приміщення, виготовлення системи туристичного ознакування міста. На вказівники і туристичні карти виділять 250 тисяч гривень.




коментарів: 2
  1. 2.5штатка)))…курам на сміх..а екскурсовод зі знанням хоча б польської та англійської не треба?!

  2. Везіть туристів 22км на південний-захід від міста, там жив і промишляв Нікіта-Добриніч

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер