<

У 2020-му році планують відремонтувати важливі дороги біля Володимира-Волинського та у місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:53 | 29.05.2020 / Володимир / , , , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Цьогоріч уже влітку розпочнуться роботи з капітального ремонту шистівської об’їзної, автошляху Р-15 від залізничного переїзду на вулиці Ковельській та до об’їзної, а також очікують на кошти польського кредиту, аби нарешті відремонтувати дорогу Володимир-Волинський-Устилуг.

Обговорили питання ремонту під’їзних доріг до Володимира-Волинського 29-го травня від час робочої зустрічі начальник Служби автомобільних доріг Волині Анатолій Посполітак, нардеп Ігор Гузь, перший заступник міського голови Володимира-Волинського Ярослав Матвійчук та голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка. Зустріч відбулася на шистівській об’їзній.

Так в планах відремонтувати відрізок автошляху Р-15 «Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград–Жовква» протяжністю 1,2 км від залізничного переїзду до об’їзної.

Проектом передбачено заміну асфальтно-бетонного покриття, нанесення дорожньої розмітки та знакове забезпечення. А також заміна мережі вуличного освітлення і облаштування тротуару.

Як розповів Анатолій Посполітак, в середині літа підрядник розпочне роботи на відрізку.

“5 червня ми маємо право вже підписати угоду про ремонт шистівської об’їздної. В кінці місяця підрядник вийде на дорогу і за місяця два об’єкт буде завершений”, – сказав Посполітак.

Ще одним дорожним об’єктом, який планують відремонтувати цьогоріч, є вулиця Устилузька. Уже розпочалися тендерні процедури. Роботи на цьому відрізку виконуватиме одна із будівельних фірм Польщі.

Нардеп Ігор Гузь, який виступив ініціатором діалогу та лобіює питання ремонту доріг в окрузі відзначив, що таким чином під’їзні основні дороги до міста будуть відремонтовані.




один коментар
  1. Может полякам нарешті стане соромно що ми іздимо не дешевими авто по такій вкрай аварійній дорозі!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця