<

У 14-ій бригаді урочисто проводжали в запас строковиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:08 | 7.11.2019 / Володимир / /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

7-го листопада в пункті постійної дислокації 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого відбулися урочистості з нагоди звільнення військовослужбовців строкової служби в запас.

Із визначною подією в житті, до якої військовослужбовці строкової служби йшли півтора роки, строковиків пивітав тимчасово виконуючий обов’язки командира князівської бригади підполковник Дмитро Тітенко. Він наголосив, що за час служби у 14 омбр, кожен із строковиків пройшов шлях становлення – патріота, воїна, захисника України.

“Вірність військовій присязі, готовність стати на захист Вітчизни, честь військовослужбовця Збройних Сил України для вас – не пусті слова, а основа, з якою ви підете у подальше життя, незалежно від того, який шлях оберете. Дякую кожному з вас за рішучість і старанність під час проходження служби, за сумлінне виконання службових обов’язків, за високі показники в бойовій підготовці”, – сказав він.

Підполковник Тітенко від імені командування та особового складу військової частини подякував запасникам за старанність та рішучість у виконанні службових обов’язків, побажав успіхів в усіх починання в цивільному житті, оголосив Подяки командира 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого тим, хто вже завтра зануриться у цивільне життя.

Від імені військовослужбовців строкової служби за навчання та виховання командирам подякував старший солдат Владислав Шиманський.

“Сьогодні всі ми, ті, хто вже завтра називатиметься цивільними людьми, можемо з гордістю сказати, що були частиною народженої та загартованої в боях 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, яка назавжди залишиться нашою”, – сказав старший солдат.

Додому 7-го листопада поїхало 30 строковиків. Хлопці розповідають, що за час служби було по-всякому, легко і не дуже, та якби не було, служба в Збройних Силах України – це неоціненний досвід, який буде потрібен, незалежно від того, який шлях обере кожен зі строковиків у цивільному житті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа