<

У 14 бригаді прокоментували побиття військового у частині в Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:16 | 22.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
2025
/ коментарі 2

У 14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого прокоментували жорстоке побиття 41-річного військового Анатолія Грищука у частині в Володимирі, який нині лікується у військовому госпіталі.

Про це йдеться на сторінці бригади у фейсбуці.

“У той час, коли 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого захищає Україну на фронті, окремий представник військової частини дозволяє собі ганебні, обурливі і жорстокі вчинки стосовно іншого військовослужбовця та інші протиправні дії, які абсолютно не в’яжуться з військовою службою і званням військовослужбовця ЗСУ”, – йдеться в повідомленні.

Правоохоронними органами проводиться розслідування щодо з’ясування всіх обставин побиття військовослужбовця та інших протиправних дій, які інкримінують підозрюваному. Також службове розслідування проводиться і у військовій частині

У бригаді наголошують, що у разі доведення провини підозрюваного, щодо нього будуть прийняті відповідні правові рішення.

“Адже принципова позиція командування військової частини – людині, яка вчиняє злочини, не місце в 14-ій окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого і в Збройних Силах України взагалі”, – зазначили у бригаді.

Нагадаємо, у військовій частині в Володимирі у неділю, 16 квітня, офіцер жорстоко побив підлеглого. За словами родичів потерпілого, побив його старший за званням службовець за те, що той не спитав дозволу перед тим, як йти у душ. Наразі постраждалий перебуває у лікарні, в нього виявили травму голови.




коментарів: 2
  1. Яким треба бути садистом щоб побити солдата ,який був ранений ,здорового гнида побоялася б зачепити ,таким місце на нарах ,а не в армії .

  2. Садист і боягуз. Б’є тих, хто не може відповісти ударом на удар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок