<

“Тисячі волинян перевозять контрабандні цигарки”, – депутат Олексій Панасюк

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:45 | 4.06.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 12

Із Волині до Польщі тисячі волинян перевозять контрабандні сигарети.

Про це у прямому ефірі суспільно-політичного ток-шоу “Протилежний Погляд LIVE” у п’ятницю, 2 червня, о 19:45 на телеканалі “Нова Волинь” розповів депутат Волинської обласної ради Олексій Панасюк.

“Ні Адамчуки, ніякі переходи не розвантажать роботу митниці. Сьогодні ми маємо проблему з робочими місцями на Волині. У Луцьку ще ситуація краща, а в Ковелі, Володимирі-Волинському немає людей і знайти там роботу майже неможливо, тому що багато хто поїхав за кордон працювати. Поляки їдуть далі в Європу, розвиваються, у них збільшується виробництво різної продукції і їм не вистачає робочих рук. І їдуть туди працювати українці – заробітна плата там більша.

Коли зникнуть черги? У Володимирі через Устилуг є невеликий перехід. Там 36 автобусів (це показували на “1+1″, і всі це знають): у кожному є близько 50 людей, котрі їдуть в Польщу. Це десь біля двох тисяч людей перетинає кордон. Черга не зменшиться. Вони в переважній більшості везуть цигарки, і на тому заробляють. Навіть митники і ті, хто організовує ці переїзди, кажуть, що це добре, бо люди заробляють для держави долари. Це брехня. Кожна людина перевозить десь два блоки цигарок – хто більше, хто менше. З кожного блока заробляють десь 20 доларів, а 10 доларів віддають за блок цигарок. А блоки білоруські, і Україна на цьому не заробляє жодної копійки. Кожна людина привозить десь 60 доларів в Україну, а коли повертається з Польщі назад в Україну, то везуть на 400-500 євро. Ми маємо 350-360 євро в мінус. Вони вивозять з держави, а не привозять. І ніхто їм цього не роз’яснює”, – наголосив він.

Нагадаємо,  “Випускають тільки сигаретників для поїздки в Польщу”, – депутат облради Панасюк про Володимир-Волинське ВПУ.

“Льошка, холуї мене взяли в наручники” – нетверезий брат депутата Олексія Панасюка матюкав поліцейських.




коментарів: 12
  1. Як немає роботи??? Треба запитати в центрах зайнятості Нововолинська, Володимир-Волинського і інших міст скільки тих людей приходять до роботодавців і кажуть: “підпишіть мені що я вам не треба, я краще сигарети буду возити”.
    Ледацюги і все

  2. попрацюй за 3тис… на міс коли комуналка одна 2500 тягне.. а родина на 500 грн що зробить? Навіть зубів на полку не покладе..

  3. Хреновий, пане Панасюк, з вас економіст, а тому ваші “мудрі” розрахунки розраховані на електорат, який в тому нічого не тямить. Прості люди, котрі везуть в РП 2 блоки сигарет(навіть якщо і контрабандних білоруських), привозять в Україну валюти більше,ніж її тратиться при розрахунках за білоруські цигарки і ця валютна різниця складає заробок цих людей. А валюту, по при те, що частина її тратиться на придбання продуктів, люди таки в Україну привозять про що свідчать черги біля обмінників. А про ті товари на 500 євро які вони ніби-то привозять,то не потрібно тут байки розказувати, бо кожен знає звідки ті гроші і хто цих людей використовує.

    • Ось такі як Панасюки і ім подібні бариги і наживаються на контробанді ,яку називають такс фрі ,бо на границі це не фіксується і не проходить через податкові органи і все це контрабанда чистоі води ,а він ще буде тут показувати який він “ерудований “.

  4. Який пан, огидно читати. За птахофабрикою ще є точка розгрузки товару на Панасюка , чи вже переніс. Дайте відповідь чесний, справедливий, добрий, милосердний ПАН панасРюк.

  5. Панас забувся з чого починав Чи вже тільки в ДНР курятину возиш, Льоха?

  6. А що розяснювати ??? Туди цигарки назад гроші щоб прокормити сімю і заплати за комуналку!! Навчись рахувати, а не про себе думати і свою передвиборчу компанію (статист)!!!

  7. Льошка, а сам шо ти возиш, крім курятинки травленої і за добу вирощеної? А забули, ти не цигарками через кордон займаєшся, ти крутіше береш…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер