<

Тиск на бізнес та незаконне вилучення коштів: птахофабрика у Володимирі прокоментувала обшуки правоохоронців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:31 | 24.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
3510
/ Коментарі відсутні

20-го вересня, посилаючись на ухвалу Подільського районного суду, правоохоронці провели обшуки на птахофабрики Володимира. На підприємстві заявляють, що діяльність птахофабрики була паралізована.

Прес-служба птахофабрики заявляє, що всі дії правоохоронців є “спробою тиску на бізнес та незаконним вилученням коштів із каси підприємства, з метою перешкоджання господарській діяльності та позбавлення підприємства оборотних коштів”.

За версією правоохоронних органів, птахофабрика Володимира заволоділа бюджетними коштами під приводом дотації на розвиток тваринництва.

Далі подаємо відповідь прес-служби підприємства без змін:

Щодо розвитку тваринництва, то фабрика здійснює і буде продовжувати здійснювати інвестиційну діяльність стосовно будівництва нових потужностей із залученням новітніх технологій та впровадження інноваційних рішень у вирощуванні та виробництві.

У 2020 році в повній відповідності до чинного законодавства птахофабрика інвестувала понад 120 млн гривень: збудувала нові виробничі потужності, здала їх в експлуатацію та отримала грошову компенсацію в розмірі 34 млн грн, яку ж відразу реінвестувала у 2021 році в нове будівництво.

У 2021 році інвестиції в будівництво склали понад 150 млн грн та були створені нові робочі місця, попри карантинні обмеження.

Володимир-Волинська птахофабрика не залишить поза увагою незаконні дії правоохоронних органів та у встановленому законом порядку буде вимагати їх припинення.

Закликаємо не вплутувати підприємство в брудні політичні маніпуляції.

Нагадаємо, на пов’язаній з Добкіним птахофабриці пройшли обшуки, вилучили 16 мільйонів гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа