<

«Твоє місто у деталях»: володимирчан закликають долучитись до конкурсу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 18.07.2020 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

Мешканцям Володимира-Волинського у рамках онлайн-конкурсу до Дня міста запропонували упізнати на фотографіях 10 об’єктів культурної спадщини міста.

Адміністрація Державного історико-культурного заповідника “Стародавній Володимир” та Відділ культури і туризму виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради у рамках святкування 1032-ї річниці від першої письмової згадки про місто, оголошує онлайн конкурс “Твоє місто у деталях”, – повідомила у фейсбуці Орися Вознюк.

“Пропонуємо вашій увазі 10 об’єктів культурної спадщини, повз які ми щодня проходимо і не надаємо значенню певним архітектурним елементам”, – йдеться у повідомленні.

Володимирчан запрошують долучитися до челенджу і отримати цінні подарунки з логотипом міста та сувенірну продукцію.

Умови дуже прості, хто перший точно назве пам’ятку чи будівлю (що на даний час там є: овочевий магазин, канцтовари, аптека чи кав’ярня) і вкаже вулицю на якій знаходиться будівля – той переможець. Відповіді писати в коментарях до 12:00 п’ятниці 24-го липня.

Переможця оголосять 26-го липня на День міста. Подарунок можна забрати вже на наступний день після оголошення результатів.

Наукових співробітників та істориків попросять не підказувати.




коментарів: 4
  1. КРАВЕЦЬ-ВУЛИЦЯ ШЕВЧЕНКО ТАМ ЗАРАЗ ЗНАХОДИТЬСЯ НАСІНЕВИЙ МАГАЗИН.ВІКНО- ЗНАХОДИТЬСЯ ПО ВУЛИЦІ КОВЕЛЬСКА ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКА КІРКА.

  2. БУДІВЛЯ З БАЛКОНОМ ВУЛИЦЯ КОВЕЛЬСКА БУВШИЙ ОХОТНІЧИЙ МАГАЗИН ЗАРАЗ ПІД ТИМ БАЛКОНОМ АПТЕКА

  3. ВОРОТА БУВША ВУЛИЦЯ КМаркса теперішня Устилузька там навчали на крановщиків приміщення ВПТУ В верхньому ряді зправа аптека по вул. Ковельскій ми називали аптека БРАЖНІКОВА зліва хрест на будівлі на повороті до собору часовня святого Володимира еврейська школа приміщнння ЗАКСу колись воно належало до католицького костелу там мешкав ксьонз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа