<

Турнір зі стрітболу відбувся у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:47 | 18.08.2015 / Володимир / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Турнір зі стрітболу – вуличного баскетболу – відбувся у неділю, 16 серпня у Володимирі-Волинському.

На невеличкому баскетбольному майданчику стадіону «Олімп» зібралося шість команд із Володимира-Волинського, Нововолинська і міста Червоноград, Львівської області. Попри палюче сонце і спеку, змагання тривали кілька годин. Та навіть наприкінець гравці не втратили свого запалу і до останніх хвилин боролися за перемогу, – пишуть у групі Типовий Володимир.

Організатори змагань зі стрітболу – Володимир-Волинська організація «Молода Україна» і місцевий осередок Радикальної партії Олега Ляшка. Спорт, за словами голів організацій – Максима Клим’юка і Дмитра Юзвенка – це шлях до здорового життя. Тому хлопці вирішили об’єднати свої зусилля, щоб організувати і провести спортивний захід.

Палюче сонце для любителів спорту – не проблема. А особливо, коли за свої старання отримуєш хороші призи і подарунки.

Третє місце у змаганнях зі стрітболу посіла команда «3 бали» з Володимира-Волинскього, друге – хлопці з Нововолинська. А перемогу здобули гравці з Червонограду. Команди були нагороджені грамотами, кубками, а також грошовими преміями від Володимир-Волинської організації «Молода Україна» і місцевого осередку Радикальної партії Олега Ляшка. Вітаємо переможців і радимо не втрачати форми. Адже подібні спортивні змагання у нашому місті проводяться не востаннє.

https://youtu.be/XgVcwtfrdzk
jB8BsQIhZ1k
_76X3_o3Jqc
SsOTJJ4sef8
_NbTQxjftc0




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер