<

Турнір пам’яті Героїв Майдану виграли Володимир-Волинські футболісти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:26 | 25.11.2014 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

22-23 листопада у спортивному комплексі «Спорт для всіх» Володимир-Волинськапроходив всеукраїнський турнір з міні-футболу серед юнаків 2004 року народження і молодших пам’яті Героїв Майдану.

У змаганнях, організаторами яких були ДЮСШ управління освіти та футбольний клуб «ВІК», взяли участь 7 команд з Волинської, Львівської, Хмельницької, Рівненської областей.

Протягом першого дня турніру юні футболісти виборювали право грати у його фінальній частині. Відповідно до результатів попередніх виступів, у грі за бронзові медалі зійшлися команди «Енергетик» (Нетишин) та «Розточчя» (Новояворівськ), у якій хмельницькі футболісти перемогли з переконливим рахунком 5-1. Доля золотих медалей вирішувалась у протистоянні дубнівського «Спартака» та володимирського «ВІКу». Рівненські футболісти першими відкрили рахунок, але під завісу першого тайму наші футболісти відігрались. У другому таймі «віківці» змогли дотиснути суперників та перемогти з рахунком 4-2. Церемонія нагородження переможців та призерів турніру розпочалась з хвилини мовчання в пам’ять про усіх Героїв, які загинули, захищаючи незалежність та цілісність України. Нагородження команд-призерів дипломами, медалями та кубками проводили секретар міської ради Олег Свідерський та президент футбольного клубу «ВІК» Валентин Кошельник. Кращих гравців, серед яких володимир-волинські футболісти: Дмитро Барабаш, якого визнано кращим захисником, та Віталій Ткачук – кращим гравцем турніру, нагороджено футбольними м’ячами.

Вітаємо наших спортсменів з цими успіхами та бажаємо багато гучних перемог.

«Володимир-Волинська міська рада»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок