<

Прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак сам на сам із ЗМІ Володимира-Волинського залишатися не схотів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:33 | 26.05.2015 / Володимир /
Перегляди
31
/ коментарів 5

26-го травня прокурор Волинської області Дмитро Чепіжак відвідав Володимир-Волинський та провів особистий прийом громадян. З якими саме проблемними питаннями зверталися містяни та мешканці району до пана прокурора – достеменно журналісти повідомити читачам не можуть. Дмитро Миколайович зник за дверима міжрайонної прокуратури, зачинивши перед журналістами двері. 

Пояснення обласного прокурора щодо його рішення наступне – питання громадян стосуватимуться досудового слідства, торкаються вони високих моральних сфер, що не дозволяє йому запрошувати до цієї розмови сторонніх. Коли журналісти запропонували питати у громадян дозволу бути присутніми, то Чепіжак відповів так само: “ні”.

Навіть ті ЗМІ, які отримали акредитацію у прес-центрі обласної прокуратури залишилися за дверима. Ще один аргумент – прокуратура – режимний об’єкт, стороннім туди – зась. Єдина ніша, яка дала можливість “акулам пера” та камер потрапити у Володимир-Волинську міжрайонну прокуратуру – згода членів громадських організацій – ВО “Майдан”, Спілка промисловців та підприємців Володимира-Волинського, ГО “Правий сектор” Володимира-Волинського та ГО ““Комітет громадської люстрації  Волині” – на присутність під час розмови із прокурором ЗМІ.

Питання, які піднімали вище названі громадські організації та об’єднання перед Дмитром Чепіжаком – це антимайданівське минуле міжрайонного прокурора Луцика, тиск на депутатів районної ради та опозиційно налаштованих членів громадських організацій, питання некоректної поведінки одного із депутатів міської ради Володимира-Волинського під час ходу сесій, на яких присутній міжрайонний прокурор. Віра Чайковська-Тарликова просила розібратися у питанні того, кому належить місцевий цукровий завод і чому не стягується борг цього підприємства у розмірі 7-ми мільйонів гривень перед пенсійним фондом та місцевим бюджетом – податок за землю.

Зазначимо, що міський голова Петро Саганюк неодноразово називав ім’я власника Володимир-Волинського цукрового заводу. Ним є генеральний директор ТОВ «Україна» Вадим Леві. Окрім того,багато із присутніх активістів займаються підприємницькою діяльністю і знають, що поцікавитися ім’ям власника того чи іншого підприємства можна у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців (ЄДР).

Піднімалося на прийомі і питання контрафактної горілки, яку продають ряд підприємств міста. На це прокурор області сказав, що особисто двічі наказував проводити у місті відповідні перевірки. “І скоро у цій справі ви побачите результат”, – пообіцяв Чепіжак.

На прохання журналістів хоча б коротко підсумувати свій візит у Володимир-Волинський прокурор області сказав: “Читайте все на сайті обласної прокуратури”. А ще зазначив, що аби запитати в нього про щось, журналісти із периферії мають приїжджати на прес-конференції у Луцьк. “Чи я маю до вас приїжджати?”, – запитав Дмитро Чепижак.

Виконавши місію, слуга народу – прокурор Волинської області відбув у Луцьк.

_DSC0007
_DSC0009
_DSC0014
_DSC0029
_DSC0031
_DSC0023




коментарів: 5
  1. Прийшла купка самопроголошених і невизнаних на прийом!А чого про свої справи не розповіли? Особливо Любімцева, яка не платила стільки років за землю, а тепер плачеться. Грек який викрав батареї з зеленого господарства.І вся решта брехунів…

  2. Діти міських чиновників нашого міста – мажори, Пане прокурор цікаве питання?

  3. Ну, ви й дали, Дмитре Миколайовичу! А я думаю, чого отримую із Волинської прокуратури самі лише відписки, без прокукрорського реагування по суті заяв. А то “кришування” оргзлочинності?! Ви для цього прибули до нас, аж із Миколаєва? Квартирку у Луцьку відгребли?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок