<

ЦНАП європейського зразка відкрили у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 18.04.2017 / Володимир /
Перегляди
6
/ коментарів 5

Подія трапилася 18-го квітня. Приміщення центру надання адміністративних послуг  капітально відремонтували, перетворивши вже досить стару будівлю на прозорий сучасний офіс. Вдалося зробити таку роботу завдяки Європейським грантовим коштам. Володимир-Волинський ЦНАП – це перший ЦНАП на Західній Україні, який працює у форматі міськрайонного.   

“Володимир-Волинський ЦНАП – перший серед подібних структур у Західній Україні, який працює у форматі міськрайонного. На його створення було витрачено 1 млн. 250 тисяч гривень грантових коштів, 525 тисяч грн. коштів міського бюджету і 15 тисяч грн. районного бюджету. Загалом  – 1 млн. 790 тисяч гривень. Оскільки процедура закупівель товарів, робіт і послуг проводилася через систему електронних закупівель, вдалося зекономити  180 тисяч гривень. У новому ЦНАПі є ряд новацій. Він  досить технологічно оснащений. Є електронна черга, системи документообігу,  відеонагляду, звукозапису, смс-інформування, у подальшій перспективі будуть запроваджені ще і онлайн послуги. Відпрацьовується питання додаткової інтеграції послуг у ЦНАП. У приміщенні є є достатньо місця і для представників міграційної служби, для надання послуг видачі паспортів громадянина України і закордонного паспорта. Питання з міграційною службою ще відпрацьовуються, хоча усі умови уже створені”, – розповів Роман Матвійчук, керівник експерт-проекту ЄС із модернізації 15-ти центрів надання адміністративних послуг у Волинській, Львівській та Рівненській областях.

На  відкритті ЦНАПу були присутні голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк і його заступники, голова районної ради Роман Гук та голова райдержадміністрації Наталія Василець, керівники і виконавці проекту, представники ЄС в Україні та інші запрошені гості. Після урочистого перерізання стрічки перед входом у ЦНАП, делегації провели екскурсію новим приміщенням та продемонстрували як працює прозорий офіс.

“Громада міста та громада району отримала хороший подарунок. На сьогодні ми маємо установу дійсно європейського рівня. Надіюся, що наш колектив зможе втримати цю марку за підтримки громади. Відтепер ми можемо повноцінно, якісно, швидко і у правовому полі надати широкий спектр послуг”, – розповіла директор ЦНАПу Алла Троць.




коментарів: 5
  1. ліфчики то таке ще не саме страшне, а ось яке відношення має той маленький Гунчик до відкриття даного ЦНАПу незнаю. Знаю що міська рада все зробила щоб його відкрити

  2. Лерік, ікони і піп – то канеха святе. Але організатори керувалися в першу чергу європейськими принципами :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа