<

Центральну площу Володимира-Волинського можна побачити онлайн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 29.12.2017 / Володимир /
Перегляди
640
/ коментарі 3

Зранку, 29-го грудня на сайті Володимир-Волинської міської ради з’явилася можливість в режимі онлайн побачити центральну площу міста. 

Зокрема, днем раніше, розпочалися роботи з реалізації встановлення камер вуличного відеонагляду по Програмі “Безпечне місто”. Так на перетині вулиць Ковельської та Шевченка встановили 3 камери відеонагляду, одну з яких виводять в онлайн доступ.

“Через Прозоро були проведені торги, які виграв місцевий підприємець – Андрій Кандиба. Вчора були проведені монтажні роботи, а сьогодні завершуються налаштування. Ми та поліція задоволені якістю зображення. Зараз необхідно докупити для правоохоронців телевізійне обладнання. Досить давно, також, громадськість висловила думку, щоб зробити деякі камери у вільному доступі. Ми вирішили, що першою стане камера на головній площі міста. Зараз ще є проблема з інтернетом у самому відділку. У них зараз Укртелеком, і ми будемо вирішувати на якого провайдера змінити.” – прокоментував Ярослав Матвійчук, перший заступник міського голови.

Додамо, що виконавець робіт також наголосив, що безперебійна трансляція можлива за наявності якісного інтернету.

“Камера, яку вивели в онлайн доступ, це камера-робот. Для неї спеціально прописується маршрут точок за якими вона веде нагляд. Ця камера може фіксувати як загальну панораму, так і знімати окремі місця та фокусуватися на них. Сподіваюся проблему з інтернетом вирішать найближчим часом і всі жителі Володимира-Волинського зможуть оцінити її роботу.” – розповів Андрій Кандиба.




коментарів: 3
  1. Чи я щось не розумію, чи то ще не все налаштовано, але ота “біганина” камери дратує. Чому немає загальної статичної картини? І незрозуміло, для чого тоді камера, коли вона фіксує лише окремі, локальні фрагменти всього на декілька секунд? Якщо щось стається, камера в той момент може бути повернутою в інший бік, а якщо і зафіксує, то за кілька секунд переїжджає на інше місце. В такому разі відсутня головна суть відеофіксації.

    • це одна з трьох камер! ця камера працює лише на онлайн трансляцію, є ще дві статичні, зокрема потрібно було проглянути фото до матеріалу! Всі камери в онлайн доступі не будуть…( Хоча особисто я зацікавлена, щоб побільше камер можна було переглядати. Для журналіста це зручно! Як я зрозуміла, це панорамна камера, яка має показувати на скільки цікавий центр Володимира-Волинського

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер