<

Центр обслуговування платників Володимир – Волинської ОДПІ у цьому році відвідали понад півтори тисячі платників податків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:56 | 3.06.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

З початку цього року Центром обслуговування платників податків Володимир – Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області надано 1541 адміністративні послуги.

Найбільш популярна послуга, яку бажали отримати жителі Володимирщини – видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Протягом п’яти місяців 2015 року надано 826 такі послуги. Якщо громадянин з релігійних чи інших міркувань бажає відмовитись від реєстраційного номера облікової картки платника податків, про своє рішення повинен повідомити податкову інспекцію, після чого йому в паспорті роблять відповідну відмітку. Відтак, такий платник матиме право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Також надано 237 послуг з реєстрації книги обліку розрахункових операцій, розрахункових книжок, реєстраторів розрахункових операцій та видано 72 довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, які контролюються органами ДФС.

Не менш популярними залишаються послуги з реєстрації книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 241, надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 100 та ін.

З повним переліком адміністративних послуг, які надаються ДФС України та її територіальними органами, а також інформаційними картками адмінпослуг можна ознайомитись на суб-сайті ГУ ДФС у Волинській області в розділі «Адміністративні послуги», а також на інформаційних стендах у приміщенні Володимир – Волинської ОДПІ ГУ ДФС у Волинській області за адресою: м.Володимир – Волинський, вул. Ковельська, 63.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок