<

Центр кар’єрного зростання відкрили у Володимир-Волинському ВПУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:17 | 29.05.2017 / Володимир /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

29-го травня у Володимир-Волинському вищому професійному училищі відкрили Центр кар’єрного зростання. Подібний центр необхідний для того, щоб допомогти випускникам знайти своє перше робоче місце. 

Участь в урочистій церемонії відкриття Центру взяли перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, директор Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Наталія Уколова, директор Володимир-Волинського ВПУ Володимир Смоляр. На захід прибули також місцеві підприємці та інші гості.

“Центр має сприяти тому, щоб молода людина отримала своє перше робоче місце, розібралася у складному ринку праці та змогла там відчути себе дійсно профі. Ми хочемо, щоб молоді люди не зневірилися, вийшовши зі стін нашого затишного навчального закладу. Тут ми їх оберігаємо, у деякій мірі, від життєвих труднощів та негараздів. А от цей бурхливий світ може принести іипускникам розчарування. Тому щоб таких розчарувань, особливо в професійній діяльності, не настало, ми і створюємо цей Центр кар’єрного зростання. У цьому нам допомагає міськрайонний центр зайнятості. Надіємося, що співпрацюючи ми дамо дітям путівку у доросле життя, – розповіла Наталія Богдан, заступник директора ВПУ з навчально-виховної роботи. 

Центр кар’єрного зростання у Володимир-Волинському ВПУ – це вже 4-ий подібний центр у місті та районі. Раніше такі структури були відкриті у місцевих агротехнічному та педагогічному коледжах, а також у Оваднівському професійному ліцеї.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа