<

“Це лише початок” – мер Володимира-Волинського про кадрові зміни у міській раді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 28.02.2017 / Володимир / /
Перегляди
5
/ коментарі 4

28-го лютого під час оперативної наради, міський голова Володимира-Волинського представив двох нових очільників управління ЖЕКу та Соціального захисту населення. Одразу ж мер додав, що це не останні кадрові зміни, що можуть відбутися в апараті міської ради.

Управління соціального захисту населення очолив Олександр Смикалюк, котрий до цього працював в управління ЖКГ і будівництва на посаді заступника. ЖЕК очолив – Ігор Вишневський, до призначення працював разом із Смикалюком в одному управління на посаді провідного спеціаліста.

Міський голова Петро Саганюк зазначив, що попередній начальник ЖЕК Андрій Пасось звільнився із займаної посади у зв’язку з переїздом до іншого міста Вінницької області. Про попереднього керівника управління соцзахисту мер додав, що до Миколи Матусевича було досить багато зауважень.

Одразу ж на першій оперативній нараді міський голова віддав розпорядження Олександру Смикалюку вивчати ситуацію в підпорядкованому управлінні і при потребі провести реорганізацію.

Під час брифінгу із представниками місцевих ЗМІ міський голова зауважив, що це можуть бути не останні кадрові зміни в апараті міської ради.

“Є ряд зауважень до певних керівників. Якщо вони не виправляться і не розпочнуть працювати так як треба, то доведеться їх замінити,” – наголосив Саганюк.




коментарів: 4
  1. А матус вже “закрив”кримінальну справу на себе за велике розкрадання в його відомстві?

  2. Шановний Мер! Ви звільняти можете кого вам забажається! Но призначяти треба по конкурсу! А так як ви міняєте людей ,можете тількі в себе дома ! У нас в центрі занятості достатьно фахівців! І взагалі вас оберала громада щоб ви їй служили! Держава вам за цю роботу платить заробітну плату! Не знущяйтесь з громади!

  3. Справді цікаво,і про відкриті 3 кримінальні справи на його другана свідерського?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер