<

Три ДТП трапилося за два дні у Володимир-Волинському районі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 22.02.2016 / Володимир / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

За вихідні дні, 20-те та 21-ше лютого у Володимир-Волинському районі трапилося три ДТП.  Лише в одному випадку є постраждалий, який доправлений в лікарню.

Так, 20-го лютого, близько 18-ї години по вулиці Володимира Великого у місті Володимир-Волинський автівка з’їхала в кювет та перекинулася. Водій BMW, 1989-го року народження, не впорався з керуванням. В наслідок пригоди отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у хірургічне відділення ТМО.

Наступна пригода трапилася на трасі Ковель – Жовкла. Близько о півночі на дорозі в районі села Діхтів, 24-х річна мешканка Володимира-Волинської на Volkswagen з’їхала в кювет. Керманичка на допомогу викликала поліцію, аби допомогли витягнути авто. Обійшлося без травм.

В неділю, 21-го лютого ДТП відбулося поблизу митно-пропускного пункту Устилуг-Зосін. Водій BMW, 1979-го року народження із Львова порушуючи правила дорожнього руху здійснив зіткнення із іншим автомобілем Skoda Fabia. Другою автівкою керувала мешканка Володимира-Волинського 1966-го року народження. У підсумку ніхто серйозних травм не отримав.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер