<

Тротуар на Зимнівській у Володимирі облаштують за кошти міського бюджету

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:43 | 5.05.2022 / Володимир / , /
Перегляди
353
/ Коментарі відсутні

Через воєнний стан Служба автомобільних доріг призупинила фінансування ремонтів за які, зокрема, й мали завершуватись роботи по вулиці Зимнівській у Володимирі.

В зв’язку з цим, міська влада вирішила облаштувати тротуар на вулиці Зимнівській, хоча б з одного боку, за власний кошт, щоб людям було зручно там ходити. Про це на брифінгу повідомив міський голова Ігор Пальонка.

“Я давав на нараді доручення, щоб по вулиці Зимнівській, підключити освітлення до мереж Полігону. А також потрібно окультурити дану територію: вирівняти землю біля бордюру, прибрати залишки асфальту й облаштувати хоча б з однієї сторони тротуар, щоб мешканці могли нормально пересуватися”, – зазначив мер.

Для цього планують залучати підприємців, хто має техніку. Щоб мінімальними затратами ці роботи виконали за кошти місцевого бюджету.

Ці робити мали виконуватися коштом державного бюджету, але через війну, кошти на ремонти доріг не виділяються.

Нагадаємо, у жовтні минулого року розпочався довгоочікуваний капітальний ремонт Зимнівської вулиці у Володимирі. На роботи по укладанню нового дорожнього покриття планували витрати 40 млн грн. Кошти виділялися з держбюджету. Згодом вирішили заразом провести нове вуличне освітлення, встановити нові зупинки та пішохідні доріжки.

До настання морозів встигли покласти чорновий шар асфальту та встановити електроопори для освітлення вулиці, але їх не підключили. Роботи мали відновити весною зі Службою автомобільних доріг. Але плани перебила війна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця