<

Третього листопада у житлових будинках Володимира ввімкнуть опалення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 1.11.2022 / Володимир / /
Перегляди
617
/ Коментарі відсутні

У міській раді прийняли рішення розпочати опалення у житлових будинках уже із цього четверга, 3-го листопада.

Інформацію про це опублікував мер Ігор Пальонка на своїй сторінці в фейсбуці.

Місяць тому розпочали опалювальний сезон у громаді із запуску теплопостачання у приміщеннях територіального медичного відділення та стаціонарного відділення терцентру. Уже другий тиждень як у громаді опалюються заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти.

Якщо вірити прогнозу погоди, то наступного тижня очікується суттєве зниження температури. Не секрет, що через відсутність опалення багато мешканців змушені обігрівати свої оселі електроприладами, створюючи ще більшу напругу в електричній системі країни.

“До мене надходять скарги і щодо підвищеної вологи та появи цвілі у квартирах містян. Тож, попри те, що середньодобова температура іще не знизилась до менш як 8 градусів тепла, розпочинаємо опалювальний сезон, аби до очікуваного похолодання, в оселях володимирчан уже було тепло.

Сподіваюся, що опалювальний сезон 2022-2023 пройде у громаді без надзвичайних ситуацій та аварій, чому сприятимуть попередньо виконані роботи з заміни обладнання та мереж теплопостачального підприємства громади”, – йдеться в пості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер