<

Тренінг-семінар про участь в конкурсі міні-грантів “Крок назустріч” відбувся у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:07 | 2.03.2016 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

2-го березня в приміщення Володимир-Волинської міської ради відбувся тренінг-семінар із написання проектів на конкурс фонду розвитку «Прибужжя» «Крок на зустріч». 

Серед запрошених представники органів місцевого самоврядування, громадських організацій, ініціативних груп та активних громадян Володимира-Волинського.

Тренінг проводив Борис Карпус, виконавчий директор Фонду “Прибужжя”. Який повідомив присутніх, що окрім конкурсу міні-грантів Фонд планує втілити проект “100 добрих справ”.

Ціль грантового конкурсу, як зазначив пан Карпус – сприяти самоорганізації місцевих громад Любомльського, Іваничівського та Володимир-Волинського районів шляхом підтримки ініціатив громадських організацій, органів місцевого самоврядування та ініціативних груп, спрямованих на вирішення актуальних місцевих проблем.

IMG_2315

Максимальна сума мінігранту – 20-ть тисяч гривень. Єдина умова участі – це те, що організація чи ініціативна група, що звертається із запитом до Фонду повинна забезпечити не менше 30% бюджету проекту власним фінансовим внеском, або внеском своїх партнерів. Власний внесок може бути реалізований також матеріалами чи роботами учасниками проекту.

Загальна сума Фонду для проектів у першому наборі становить 100 тисяч гривень.

IMG_2308

“В залежності на яку суму будуть проектні-заяви залежить і кількість проектів, які будуть профінансовані. Мінімальна кількість – п’ять. Перший набір проектів триватиме до 10-ї години 10-го березня, а оголошення  результатів відбудеться 20-го березня. Документи можна надсилати на електронну пошту, або ж особисто принести за адресою: Нововолинськ, вулиця Нововолинська 51/2” – розповів Борис Карпус.

Пакет конкурсних документів має містити:
– заповнену проектну заявку відповідної форми;
– бюджет проекту;
– додатки;
– стислий опис власного досвіду організації, або ініціативної групи.

Пріорітети отримають мінігранди спрямовані на:

  1. Запровадження енергозбереження в закладах освіти, охорони здоров’я та культури (встановлення енергозберігаючих вікон, дверей та котлів);
  2. Забезпечення закладів освіти та культури побутовою технікою, спортивним інвентарем, відкриття нових спортивних залів та секцій для зайняття спортом.
  3. Допомога сільським та селищним радам у вирішенні комунальних проблем населених пунктів (вуличне освітлення, обрізка дерев, упорядкування кладовищ, ремонт доріг, реконструкція інженерних систем, благоустрій, завезення породи, грейдерування);
  4. Встановлення дитячих та спортивних майданчиків;
  5. Реставрація та ремонт пам’ятників та обелісків, встановлення пам’ятних знаків та дошок для учасників АТО;
  6. Підтримка ОСББ та ініціативних груп;
  7. Підтримка волонтерських ініціатив та благодійних акцій.

У разі виникнення питань рекомендують звертатись до виконавчого директора Фонду “Прибужжя” Бориса Карпуса  моб. 097 255 1999, або ж надсилати на пошту: fond.bug@gmail.com

IMG_2289
IMG_2295
IMG_2299
IMG_2300




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа