<

Тренер з Володимира потрапив на обкладинку всеукраїнських змагань

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 16.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
1567
/ Коментарі відсутні

Тренер з Володимира Андрій Крамик потрапив на щорічну обкладинку всеукраїнський змагань SPARTAN RACE UA.

«Я ніколи не мав на меті попасти на обкладинку SPARTAN», – Андрій Крамик розповів та поділився враженнями з читачами БУГу про те, як здійснилась його мрія.

Змагання SPARTAN проходять у всіх контенентах та країнах, тому як розповів тренер, він не міг уявити, що потрапить на обкладинку цьогорічного SPARTAN RACE UA.

“Все вийшло настільки неочікувано, що я досі не можу повірити, що там саме я”, – додав Андрій.

Перші змагання SPARTAN місцевий тренер відвідав 2 роки тому, адже поставив за мету спробувати себе на витримку та силу.

В Україні такі змагання проводять відносно нещодавно, але вони вже набули шаленої популярності серед бігунів, спортсменів-професіоналів, аматорів, які хочуть себе спробувати на міцність тіла та духу.

“Тренуюсь я вже більше 11-ти років і хотілось чогось нового – дикого та шаленого. Перевірити свої сили у тому, чого раніше ніколи не робив”, – розповів тренер.

Свій перший SPARTAN Андрій відвідав з другом – Ігорем. На змагання хлопці вирушили одразу після ще одного забігу з перешкодами “Racenation”.

“Це приносить мені справжній кайф та адреналін. Заряд емоцій, ковток свіжого повітря. Нові знайомства та досвід який я отримую не тільки від змагань, але й від людей з якими спілкуюсь”, – зазначив спотсмен.

Тренер з Володимира розповів, що змагання дали йому можливість познайомитись з цікавими людьми та знайти однодумців з різних куточків планети.

“На минулих змагань, де я був, приймали участь 18 країн учасниць. Тому ви можете уявити весь цей колорит та враження від почутого, побаченого, пережитого в ті хвилини, години”, – додав Андрій.

Як зазначив Андрій Крамик, обкладинка обиралась без його участі, тому він навіть не знав про це. Згодом організаторам він дав згоду на публікацію своїх світлин у групі змагань.

“Десь в глибині думок, я зажди хотів там бути. Але я розумів, що ще мало шляху пройдено. Попереду великий шлях: довгі тренування та дуже багато роботи.
Тепер, усвідомлюючи, що весь Київ та всі міста нашої країни, які приймають участь у цих змаганнях, будуть бачити мене на всіх афішах – спонукає до ще більшої роботи та відповідальності, а свої дії”, – додає тренер.

Організатори SPARTAN прийняли рішення, що саме щирі емоції у Андрія Крамика з Володимира будуть зображені на обкладинці наступних змагань.

“Я ж від себе можу подякувати організаторам, всім, хто безпосередньо приймає участь у даних змаганнях.
І я не смію тепер підвести їх, себе та нашу рідну Волинь”, – зазначив Андрій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер