<

Трасу, що пролягає через Шацьк, Любомль і Володимир-Волинський відремонтують за майже 9 мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 5.03.2020 / Володимир, Шацьк / /
Перегляди
74
/ коментарі 4

На території Волинської області заплановано здійснити поточний дрібний ремонт автомобільної дороги загального користування державного значення Т-03-02 Піща–Шацьк–Любомль–Володимир-Волинський–Павлівка–Горохів–Берестечко–Козин–М-06.

Відзначимо, що саме ця траса веде до пункту пропуску на українсько-білоруському кордоні.Відкриті торги для пошуку підрядника оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області, – інформують Волинські Новини.

Тендерні пропозиції прийматимуть до 3-го квітня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 12 травня.

Очікувана вартість поточного дрібного ремонту дороги – 8,7 мільйона гривень.

Йдеться про ремонт окремими ділянками на 30-кілометровому відрізку траси – від 154-го до 185-го кілометра шляху. Заплановано, зокрема, планування узбіч, ліквідацію вибоїн, розлив в’яжучого матеріалу та влаштування підстилаючого шару з пористої асфальтобетонної суміші, ущільнення асфальтобетонного шару, заміну дорожніх знаків та ін.

Серед вимог до учасників торгів – наявність у працівників відповідної кваліфікації, у тому числі інженерно-технічних працівників, необхідного обладнання, зокрема трьох дорожніх катків, п’яти автомобілів для перевезення асфальтобетону, асфальтоукладальника й екскаватора, та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.

Усі роботи мають закінчити до 31 грудня 2020 року. Гарантійний термін на земляне полотно становитиме 10 років.




коментарів: 4
  1. Вибачте, но це траса державного і в деякому значенні міжнародного значення… Даною дорогою з Львова і інших місць масово відвідують Шацький нац. парк… Бувають такі затори, протяжністю в цілу дистанцію дороги… А тут зробимо ямковий ремонт і все… В нас будуються лише вілли в Шацьку, а на дорогу всім по…й!!!
    Ps: даною дорогою я постійно їзджу на протязі 30 років, – вона завжди в ямах і вибоїнах….

  2. 9млн на трасу то дрібязок. В Нововолинську 100м дороги біля міськради за 800тис відремонтували

  3. Що можна зробити за 8.7мл. З Верби до Любомля треба робити нормальну нову дорогу. Вже 28років роблять ямковитий ремонт. Зробіть раз і на 15 років. Скажіть є розумні люди в УкрАвтоДорі. Раз вложи і забулись!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер