<

Трьом учасникам наркобанди з Нововолинська та Володимира оголосили про підозру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:37 | 28.01.2021 / Володимир, Нововолинськ / /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

42-річній мешканці Володимира-Волинського та ще двом членам групи – 42-річному та 37-річному чоловікам, які збували наркотичні засоби та психотропні речовини на території Нововолинська та Володимир-Волинського району, оголосили про підозру.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

У ході санкціонованого судом обшуку в оселі одного з фігурантів кримінального провадження у Нововолинську 15 вересня 2020 року виявлено амфетамін в особливо великих розмірах та майже півтисячі таблеток з умістом бупренорфіну.

Злочинна діяльність організованої групи припинена за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Волинській області.

Старшому з чоловіків суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, молодшому – у вигляді цілодобового домашнього арешту, жінці ж – у вигляді застави.

Санкцією ч.3 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах, а також вчинені в складі організованої групи, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, вилучили наркотиків на понад 600 тисяч грн: учасникам наркобанди з Нововолинська та Володимира оголосили про підозру.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер