<

Виграні міжнародні проєкти та перші кроки на шляху розвитку туристичного Володимира – розмова у студії БУГу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:25 | 28.12.2020 / Володимир, Онлайн / /
Перегляди
22
/ Коментарі відсутні

У студії БУГу говорили про розвиток Володимира-Волинського, як туристичного міста, про три нещодавно виграні міжнародні проєкти на загальну суму близько 6 мільйонів гривень та про те, як заманити у місто інвестора.

Ці напрямки – сфера діяльності заступника міського голови Володимира-Волинського Любов Саць. Вона завітала у студію БУГу разом з в.о. керівника відділу проєктної діяльності та міжнародного співробітництва Іриною Загайчук.

Як розповіла Ірина Загайчук, за останні півроку виграли три міжнародні проєкти на загальну суму майже 6 мільйонів гривень. У рамках одного з проєктів запланована реновація місцевого музею, другого – закупівля та встановлення УЗД-апарату з ластографією в місцеве ТМО, а третій проєкт – встановлення рекуператорів (системи вентиляції повітря) у навчальних закладів Володимира.

За словами Любов Саць, вже є напрацювання і бачення, як поступово Володимир-Волинський має перетворитися на невеликий туристичний центр. Так, перший необхідний крок, який буде зроблений наступного року – створення ТІЦ (туристично-інформаційного центру). Про нову структуру, а також проте, що потрібно зробити, щоб Володимир став цікавим для інвесторів, – у відеоінтерв’ю.

Читайте також:

Володимир-Волинський та Цвікау виграли два важливі проєкти вартістю понад 150 тисяч євро

У 2021 у Володимирі створять туристично-інформаціний центр, який працюватиме над привабленням у місто туристів




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер