<

“Тільки тих, хто нічого не робить – не критикують!” – Сергій Коба у студії “БУГ”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:29 | 19.05.2017 / Володимир, Онлайн /
Перегляди
14
/ коментарів 9

18-го травня до студії інтернет-видання “БУГ” завітав нещодавно призначений директором Володимир-Волинського теплокомуненерго Сергій Коба. Заодно, пан Коба являється депутатом міської ради, очільником бюджетної комісії, а зовсім нещодавно склав партійний квиток.

У студії “БУГ” Сергій Коба розповів, яким саме прийняв підприємство від попередньої директорки Ганни Рубанової. Розмовляли і про квитанції на оплату тепла, в яких з технічних моментів та збою програми, були вказані невірні дані.

Підняли кілька досить гострих запитань – критика від колишніх однопартійців у соціальних мережах, налогодження роботи на теплокомуненерго і співпраці з головним інженером.

Сергій Коба відповів і на запитання “Чи не є всі займані посади результатом того, що в певний момент політик “продався” міському голові?”. Зокрема це питання найбільш обговорюване у соціальних мережах і відповідь на нього в сюжеті:




коментарів: 9
  1. 24 жовтня 2013 року я, як депутат Володимир-Волинської міської ради, направив на ім’я міського голови Петра Саганюка депутатське звернення з приводу якості робіт із реконструкції вулиці Шевченка. Як не дивно, але замість відповіді на цілком конкретні питання, по суті отримав від мера-«господарника» древнього княжого міста відповідь, яку інакше, як дешевою формальною відпискою, назвати важко.

    Складається враження, ніби готував її не мер із багаторічним стажем управлінської роботи, який добре знає закони і вміє ними оперувати, а новообраний дилетант, який не має поваги ні до жителів свого міста, ні до депутатів.

    Справа в тому, що до мене як депутата міської ради надходять звернення від жителів міста щодо горезвісної реконструкції вулиці Шевченка. І, мабуть, в місті не знайдеться жодної людини, яка б не бачила кричущих недоліків та наслідків неякісної роботи при вкладанні тротуарної плитки та бруківки. За винятком хіба, може, самого Петра Саганюка.

    Господарник, який цінує кошти платників податків, на мій погляд, мав би вже давно бити на сполох і не допустити, щоб мільйони гривень були закопані разом із бруківкою, якою встелена одна з найстаріших вулиць міста. Але це ж – не особисті гроші мера, а наші з вами. А хто їх рахує? Бо ж влада у нашому місті, схоже, тільки й уміє дорікати – як не підприємцям, то депутатам-опозиціонерам.

    Наведу лише одну «цитату-шедевр» із відповіді мера:

    «А, взагалі, якщо є пропозиції – можна розглянути питання про можливість виділення певному суб’єкту господарювання (підприємству, організації) відрізку проїзної частини, де б було показано, як можна кваліфіковано якісними матеріалами із застосуванням спеціальної техніки та обладнання при укладанні тротуарної плитки та бруківки вести роботи».

    Так видається, що для пана мера спеціальна техніка та обладнання – звичайнісіньке дерев’яне поліно, яке стало символом реконструкції вулиці Шевченка?

    Цікаво, чи дав би таку дилетантську відповідь депутату міської ради мер будь-якого європейського міста?

    А, може, це тривале багатострокове сидіння у теплому «мерському» кріслі отак разюче впливає на інтелектуальну роботу чиновника, обраного громадою?
    А РАНІШЕ ПРО МЕРА ВІН КАЗАВ ТАК! ВИШИВАТНИК!

  2. А що зробив Коба:1. Грабуючи державу і фінансуючи добробут митників возив мясо. 2 Покинув дружину з дитиною втік до малолєтки. 3. Не розвинувши підприємство, обікрав братів, що ті його вигнали. 4. Продав перше совість, а потім партію. 5 Хату і ту недобудував, а взявся розбудовувати за нове підприємство.

    • “Тільки тих, хто нічого не робить – не критикують!” – Сергій Коба Це залізна відмашка від чиновників делитантів.

  3. Сергію! Молодець так тримати! В правильному напрямку! А оці всі вознючки-г..чки – обнять і плакать!

  4. Гарно сказав! Впевнено! без пафосу, толково і по суті! спокійно і з потрібними акцентами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок