<

Термін подачі проєктів громадського бюджету у Володимирі-Волинському продовжили

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 3.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Володимирі-Волинському продовжили термін подачі проєктів громадського бюджету (бюджету участі) до 15-го червня включно.

Таке рішення прийняли 3-го червня на засіданні Координаційної ради з питань громадського бюджету, – інформують на сайті Володимира-Волинського.

Так, у володимирчан з’явилося ще 12 додаткових днів для подання своїх пропозицій. За це одноголосно проголосували члени Координаційної ради, які були присутні на засіданні.

Загалом у період з 1-го травня по 1-ше червня подано 12 проєктів на загальну суму 3 127, 3 тисяч гривень, із них 6 малих проєктів (460,6 тисяч гривень) та 6 великих (2 666,7 тисяч гривень).

9 авторів подали проєкти в різних категоріях, що стосуються навколишнього середовища (4 проєкти або 33%), публічного простору, культури та туризму (по 2 проєкти або по 17%). Наразі проводиться аналіз та оцінювання усіх робіт.

Під час засідання було також обговорено хід реалізації попередніх проєктів-переможців громадського бюджету (бюджету участі).

Нагадаємо, що для того, аби подати проєкт, необхідно заповнити відповідну форму на сайті “Громадський проєкт м. Володимир-Волинський” за посиланням або подати на паперових носіях до управління економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Володимир-Волинської міськради за адресою: вул. Д.Галицького, 5, каб. №5. Телефон для довідок: 35709




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок