<

Теплоенерго у Володимирі втілило сучасний технологічний проєкт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 1.11.2021 / Володимир / , /
Перегляди
916
/ Коментарі відсутні

Володимир-Волинськтеплоенерго втілило новий прогресивний технологічний проєкт – котельня, розташована на вулиці 20 липня, 21-К, відтепер працює автоматично без безпосереднього перебування людей на об’єкті.

Проєкт втілено в життя власними потужностями підприємства, повідомляють у фейсбуці установи.

Як зазначають, моніторинг та управління котельним обладнанням виконується дистанційно із центрального диспетчерського пункту. У якості основного інформаційного інтерфейсу обміну даними використовується Industrial Ethernet.

Нова сучасна диспетчерська система працює 24/7. Вона обладнана прогресивним обладнанням, якого раніше не було у межах Волинської області.

Впровадження даної технології сприяє автоматизації роботи котельного обладнання та моніторингу безпеки функціонування котельні завдяки спеціалізованому сучасному оснащенню.

Всі процеси роботи обладнання моніторяться через персональний комп’ютер в умовах реального часу.

“Сьогодні ми презентуємо вдало реалізований сучасний проєкт автоматизації котельні, яка працює без втручання людей. Це пілотний захід, який Володимир-Волинськтеплоенерго вдало втілило в життя.

У найближчі роки ми і надалі плануємо реалізовувати подібні заходи. Це в подальшому дасть нам змогу працювати над об’єктивним зниженням тарифу на теплопостачання та покращити якість надання наших послуг.

Вартість втіленого проєкту становить 468 тисяч гривень, термін окупності об’єкта складає близько 6-ти місяців.Ми докладаємо максимум зусиль для того, щоб у домівках мешканців нашого міста було тепло та комфортно!”, – зазначив Директор КП “Володимир-Волинськтеплоенерго” Сергій Коба.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер