<

Теплоенерго у Володимирі автоматизує ще одну котельню

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 21.01.2022 / Володимир / /
Перегляди
1022
/ коментарів 6

КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» розпочало підготовку до переведення вже другої котельні підприємства на автоматизований режим роботи без безспосереднього перебування працівників на об’єкті.

Вдало впроваджений досвід із диспетчеризації (автоматизації) котельні на вулиці 20 липня, 21-К дав можливість переводити наступний об’єкт – на вулиці Луцька, 221-К на автоматизований режим роботи, йдеться у фейсбуці підприємства.

Зазначають, що завдяки впровадженню нового проєкту, управління вже двома котельнями підприємства відбуватиметься без працівників підприємства на об’єктах завдяки спеціальному програмному забезпеченню та сучасним засобам зв’язку.

Планується встановлення пальників із сучасною автоматикою для економії газу та частотних перетворювачів для економії енергоносіїв.

Котельня на вулиці Луцька, 221-К забезпечує теплопостачання для абонентів житлових будинків, що розташовані за такими адресами: Луцька, 219; Луцька, 223; Луцька, 225; Луцька, 227; Луцька, 231; гуртожитку на вулиці Луцька, 253; соціального гуртожитку на Луцькій, 219 та навчального корпусу НУ «Львівська політехніка» на Луцькій, 233.

Зауважують, що робота котельні без безпосереднього перебування працівників на об’єкті дасть можливість знижувати тариф для споживачів.

“Працюємо, щоб нашим абонентам було тепло та комфортно!”, – йдеться в дописі.

Читайте також: Будівництво нової, виведення старих та автоматизація діючих: як оновлюватимуть тепломережі Володимира у 2022 році.




коментарів: 6
  1. ЧУДЕСА-а-а-а…Інтернет дороще, проїзд теж, опалення здешевшає! На скількі копійок?

  2. Звільнять пару дві операторів, а начальству премія і піар, єкономія , мля.

  3. Будьте обережні та уважні, ота дамочка в зеленому пальті ходила перевіряла лічильники ,це аферистка,ніби перевіряє лічильники бере зриває пломбу,робить в мінуті кіпіш влітають за нею ще якісь сантехніки,потім вони фотографують складають акта,а саме цікаво що їм кажиш що та панянка сама зірвала пломбу,доказати ти нічого не можеш,напевно вони так прауцюють.А потім вам нараховуюють за гарячю воду величезний штраф,а якщо не сплатиш ще й в суд подають.
    ОТ ТАКІ МАХІНАЦІЇ ПРОВЕРТАЄ ТА ЖІНОЧКА,НАПЕВНО НА ПРЕМІЮ СОБІ ТАК ЗАРОБЛЯЄ.

  4. Тарифи то точно оптимізують у більшу сторону , і собі премії . Про споживачів у даній організації ніхто не думає. Головне здерти гроші за холод у квартирі. І не нести за те жодної відповідальності, (монополія) . Скоро управління містом буде провдитись з кабінетів теплокомуненерго.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця