<

Тендер на 6,3 мільйони гривень для добудови приміщення Центру зайнятості у Володимирі-Волинському виграло підприємство із штатом 10 осіб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 20.10.2016 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарі 4

18-го жовтня відбувся повторний тендер на визначення підрядної організації, котра буде робити ремонт в приміщенні майбутнього Центру зайнятості у Володимирі-Волинський. На добудову Центру із державного бюджету виділена субвенцій в розмірі 6,3 мільйони гривень. Термін для виконання робіт становить 2 місяці.

На засіданні міськвиконкому, 20-го жовтня, міський голова Петро Саганюк, повідомив про результати тендеру та висловив своє обурення його результатами.

 “Ігор Гузь допоміг нам отримати ці кошти. Ми за них два роки “воювали”, щоб виділили. 18-го жовтня відбувся другий тендер. Я особисто був кілька разів у Віктора Чернухи вговорював його взяти участь в тендері. Я не можу зрозуміти керівника Обласної служби зайнятості… Виграє тендер, 18-го числа, фірма в штаті якої 10 чоловік… І освоїти 6,3 мільйони гривень за два місяці… Ну як от з ними працювати?” – зазначив Петро Саганюк.

Як повідомив міський голова, тендер виграла фірма “Гідротехмонтаж” із міста Луцьк.

“Я й губернатору говорив… На мій хлопський розум, треба ставити такі умови на тендер щоб видно було, що фірма платить податки, що має базу, що має техніку, що має виконані роботи… А так маєш і думаєш як освоїти кошти… Люди добрі, що це робиться?” – додав на завершення міський голова.

Нагадаємо, що 26-го серпня відбувся перший тендер, на який жодна підрядна організація не подала заявки. На виконання робіт підрядна організація має лише 2 місяці, адже з першого січня всі не освоєї кошти із субвенцій повернуться в державний бюджет.




коментарів: 4
  1. Бідний міський голова-хто винний-невістка!!! А самому дупу підняти і пошукати *нормального* виконавця що заважало? Цим *танцюристам* весь час якісь *яйця* мішають.

  2. Нова “Аміла” і буде як з Ковельською вулицею ,невже всі злолдіі від влади так обнагліли ,що нічого не можна зробити .Тендер виграють ,щоб роздерибанити гроші ,а чинуші з луцька цьому потакають ,де прокуратура ,де податкова ,де поліція .Народ з такими дуболомами і законами ,ми скоро краіну втратимо .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця