<

Телевізори, фліпчарти та світильники: Суходільський ліцей отримав допомогу у рамках конкурсу міні-грантів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:42 | 28.09.2022 / Володимир / , /
Перегляди
219
/ Коментарі відсутні

Ініціативна група ліцею села Суходоли Володимирської міської ради долучились до конкурсу Рівненського обласного благодійного фонду «Наше Майбутнє» щодо підтримки ініціатив спільнот «Надання цільової благодійної допомоги ініціативним групам спільнот».

У рамках реалізації проєкту було закуплено 3 телевізори “Xioami Mi TV P1 32”, кронштейни, 10 переносних світлодіодних світильників ROMARIO 10W на сонячних батареях та 5 фліпчартів JOBMAX 70*100, повідомляють у фейсбуці міської ради.

“З початку навчального року освітній процес у Суходільському ліцеї не припиняється навіть під час повітряних тривог, адже перебуваючи в укритті, ми маємо можливість проводити уроки, демонструючи відеоматеріали, використовуюємо різні освітні платформи, працюємо з презентаціями.

Закуплені фліпчарти тепер слугують шкільними дошками. А на випадок вимкнення постачання електроенергії ми можемо скористатися новенькими світильниками”, – повідомляють на сторінці Суходільського ліцею у фейсбуці.

Метою конкурсу було ефективне згуртування та залучення представників спільнот для вирішення нагальних гуманітарних потреб, а також підтримка життєво важливих ініціатив команд представників спільнот, що вирішують їх невідкладні гуманітарні потреби на місцевому рівні шляхом надання мінігрантів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа