<

Пральна машинка, телевізор або квитки на 95 квартал – мережа магазинів «Копійочка» у Володимирі-Волинському дарує цінні призи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 17.04.2018 / Володимир /
Перегляди
114
/ Коментарі відсутні

20-го та 21-го квітня у Володимирі-Волинському мережа магазинів «Копійочка» готує одразу два грандіозних свята. Відкриття магазину «Копійочка» та святкування дня народження. Володимирчан та гостей міста запрошують на свято та дарують можливість отримати цінні призи.

«Копійочка» з кожним днем розширюється, щоб ставати ближче для клієнтів. 20-го квітня відбудеться відкриття нового магазину у Володимирі-Волинському, за адресою вулиця Ковельська 71. В програмі заходу буде мім-шоу, музика, аніматори для забавок з дітьми. А на покупців чекають приємні сюрпризи та подарунки.

Придбавши в цей день товар на будь-яку суму, кожен матиме можливість прийняти участь в розіграші супер- призу: квитків на 95 Квартал. А покупці, які на відкритті магазину здійснили покупку більш ніж на 100 гривень, зможуть прийняти участь в розіграші пральної машинки та телевізора, який відбудеться наступного дня.

21-го квітня на святкуванні дня народження «Копійочки», у Володимирі-Волинському за адресою вулиця Луцька, 13 відбудеться грандіозний розіграш призів.

Покупці «Копійочки»,які протягом тижня, з 16 по 21 квітня здійснять покупку в магазинах міста більше, ніж на 100 гривень, матимуть змогу прийняти участь в розіграші пральної машинки, телевізора та інших цінних призів.

Для отримання подарунку необхідно бути присутнім на розіграші.

Мета «Копійочки» – стати улюбленим місцем покупки для усієї сім’ї. Кожен член родини може з легкістю знайти необхідний товар за привабливою ціною. «Копійочка» – одна з найчисельніших мереж магазинів на Західній Україні. Перший було відкрито ще у 2010 році, а сьогодні налічується вже понад 135 магазинів у Волинській, Тернопільській, Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій та Закарпатській областях. Мережа «Копійочка» швидко росте, вдосконалюється та розвивається.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер